giderildi sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
Cihaz online satış mağazalarında 249 ila 499 TL arasında fiyatlarla satılmakta. Evkur'da taksit senetle yapıldığı için vade farkı fazla olabilir.

Flowra

Üye
bir de zahmet olmazsa bana trident s321 benzeri garantili bi telefon önerirseniz çok iyi olur şimdiden sağ olun

Odysseus

Odysseus

Üye
Piranha Zuma'yı önerebilirim

lena3662

Üye
mrhaba br sorum olucak 2 gun once s321 aldm ama telefonda konusurken karsı taraf hep cızırtı oldgunu soluyor hepsı bole mı bendekı telde mı sorun var?brde cok cbk sarjı bıtıyor:(

Flowra

Üye
ya trident s 321 kullanan varsa nerden aldınığını ve nekaara aldığını söylesin ...

bizimdeli

Üye
merhaba
tirdent s321 aldım , kullanımı biraz zor gibi
ana menüdeki klasörleri tek bir ekranda topluyabiliyormuyuzz bilen varmı veya jpg dosyaları açamadım diğer tlfnda olan resimleri attım onlar açılmadı nasıl açıcam bunları ben.
bide son olarak bunun menüsünü türkçe yapabilyormuyuz ve nasıl olucak :bilmem:

konuyla ilgili desteğinizi bekliyorum
şimdiden teşekkürler

lena3662

Üye
340 aldım ben

Flowra

Üye
ben önce su türkçe menüyü cvplm menünün türkçe olmas bildim kadarıyla ayarlardan dili çevirdiinde oluo ztn bide lena 3662 sen onu aldı ğın mazanın adı ne yani ben sordum evkura 499 tl dedide ondan:dance:

Sweqan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben evkurdan aldım 499 Tl'ye ama mesela ana ekranı ingilizce türkçeye çevirememişler sadece içsel menüler türkçe birde java olmadığından birşey yapılamıyor.ben kullanıyorum memnun değilim :) mp4 izlemesi guzel oluyor ama birde televızyonu super cekıyo açık alanda tum kanalları cekıyor.seside fena değil ama tarayıcısı çok kötü sitelere girerken 3g olayı zaten yok :( messenegr falanda yuklıyemıyoruz ama wap.ebuddy.com dan msn açabiliyorum 1 saate 2 kontör fln gidiyor.

--------------- Ekleme ---------------

merhaba
tirdent s321 aldım , kullanımı biraz zor gibi
ana menüdeki klasörleri tek bir ekranda topluyabiliyormuyuzz bilen varmı veya jpg dosyaları açamadım diğer tlfnda olan resimleri attım onlar açılmadı nasıl açıcam bunları ben.
bide son olarak bunun menüsünü türkçe yapabilyormuyuz ve nasıl olucak :bilmem:

konuyla ilgili desteğinizi bekliyorum
şimdiden teşekkürler

Malesef ana ekran türkçe olmuyor ama istediğimizi ana ekranda istediğimiz ikonu düzene sokabilme olayı güzel.bence trident'in ayıbı bu hem java yok hemde ana ekran türkçe değil !!! şimdi yeni bir tel çıkardı onda javada avrmıs hemde türkçe bence sattığı malın ardında durması lazım. yeni bir yazılım falan çıkarması lazım bu telefonlar için !

hakan899

Üye
arkdşlar bi haftaya kadar trident s321 alcaktm ama yazdılarınız hiçte iç açıcı değil.fiikirlerinizi verirseniz son defa sevinirimm..

Flowra

Üye
ya ben doğrusu gittim baktım görünümü güzel e özellikleride kötü değil ben almayı düşünüyorum hatta alıcam menünü dilide açıkcası pek önemli değil yani şekilden anlarsın ,ayrıca evkurdan almanızı pekde tavsiye etmem yani kendi satış sitelerinde 320 tl falan yani evkurdan alıp kazık yemem . yani kısacası telefon çok güzel tam dokunmatik 2 yıl garantili güzel bitelefon katılmayan varsaa belirtsin bide sebebini belirtsinde bizde aydınlanalım:sn:

Odysseus

Odysseus

Üye
Kredi kartıyla ürün aldığınıda banka satıcı firmaya ertesi gün ödemeyi nakit olarak yapar ve firma değil banka taksitlendirmiş olur. Ancak Evkur tarı alışveriş mağazalarında taksitlendirme genelde senetle olduğu için mağazalara ödeme yaparsınız. Yani atıyorum 10 ay ise taksit mağaza 10 ay boyunca siden ödeme alır ve kar marjını yüksek tutmak zorunda kalır. Buna kazıklanmak dersek firmayı lekelemiş oluruz sonuç olarak bunu yapmak zorundalar. Sonuçta herkesin kredi kartı yok. :)

Flowra

Üye
öylede şimdi bence önemli olan fiyatı tabi herkezin kredi kartı yok ama ozaman nakit alsınlar zaten nakit alacak durumu olmayan hiç almasın ama ben şahsen 200 lira fazla vermem

Odysseus

Odysseus

Üye
Senin fikrine katılıyorum. Zaten bende vermem o kadar farkı boşu boşuna. İnsanlara caip gelen kısmı 50 TL yi bile 10 taksit yapmaları. 5 TL ödemek onları etkilemiyor ama yekûn de ne ödediklerini unutuyorlar. Ben şahsen alışveriş merkezlerinden alışveriş yapmam.

Flowra

Üye
haklısın insanları bu kriz de taksitti vadeydi sömürüyolar en iyisi internetten almak hem hiç maza maza orada bu ne kadarmış falan diye gezmee gerek kalmıyo hemde kapına kadar getiriyorlar

Odysseus

Odysseus

Üye
Sorun çözüldüğü için arkadaş sorusunu silmiş ve başlığı değiştirmiş konuyu kapatıyorum.

Üst Alt