Gevey Turbosim kullananlar bu haberi kesinlikle okusun...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Gevey Turbosim kullananlar bu haberi kesinlikle okusun...!!!
-KAÇAK iPHONE'LARIN KULLANIM RİSKİ-

Türkiye'de cep telefonu operatörleri tarafından satışa sunulan iPhone 4'ün kontratsız fiyatı 805 avrodan başlıyor. Kapasitesine göre fiyatı değişen telefonun Avrupa ve ABD'deki satış fiyatı ise neredeyse Türkiye'dekinin yarısı kadar.

Bu nedenle kaçak olarak yurt dışından getirilen telefonların sorunsuz bir şekilde kullanılması için öncelikle Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna kaydedilmesi gerekiyor. Yurt dışı seyahat eden herkesin 2 yılda bir cep telefonu kaydettirme hakkı var.

Pasaportu olmayanlar ise internetteki çeşitli forum sitelerinden telefon kaydettirme hakkını satışa çıkaranlar ile irtibat kurabiliyor. Yaklaşık 100 ile 150 lira arasında satılan bu haklar karşılığında telefonun kaydı yapılmış oluyor.

Daha sonra telefonun SIM kilidini kırmak için kullanılacak ''Gevey Turbosim'' almak zorunda kalanlar, bu sistem için de 150 lirayı gözden çıkarmak durumunda.

Ancak büyük risk taşıyan bu yönteme Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun müdahale etmesi durumunda IMEI numarası tespit edilen iPhone 4'lerin ''bloke'' edilmesi söz konusu.

Haberin tamamı için tıklayın...
 


serkan719

serkan719

Üye
ilginç.
ayrıca şunu duymuştum gevey ile çalışanları kapatmıyacaksın kapatırsan yeniden açmak 30 dk yı buluyormuş
 
caglet

caglet

Üye
Hmmm o zaman sarj bitmeden mutlaka takıcaksın :D yada şarj aletini takabiliceğin bi ortama gitmene 30 dakika kala bitiriceksin şarjı :D
 

mc_mfi

Üye
ya kardesim bilip bilmeden konusmayin 1 dakika yi gecmez gevey ayriyeten eski cihazim abd idi hic bisi olmadi ne bloke ne baska bisi insanlati korkutmayin ama artik aabdde unlock satisi yapiliyor
 


Üst Alt