Gerrard: "Sakatlıkları atlattım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gerrard: "Sakatlıkları atlattım"
Liverpool'un ve İngiltere Milli Takımı'nın kaptanı Steven Gerrard, Oslo'da oynanan Norveç maçında 45 dakika görev yapmasına rağmen sakatlık sorununun olmadığını, turnuvaya tamamen hazır olduğunu söyledi.

Bütün sezon sakatlık problemleriyle boğuşan yıldız futbolcu, maçın ikinci yarısında oyundan çıkınca, sakatlık endişeleri yeniden gündeme gelmişti. Ancak tecrübeli oyuncu, Roy Hodgson'ın kendisini dinlendirmek için böye bir karar aldığını söyledi.

31 yaşındaki kaptan, "Maçta 45 dakika oynamam planlanmıştı. Sezonun sonuna doğru küçük bir sakatlık geçirmiştim ve bazı maçları kaçırmıştım." dedi.

Takımının ve özellikle Manchester United'lı Ashley Young'un performansından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Gerrard, "Ashley'nin performansından çok memnunuz. Carroll ile birlikte iyi bir ikili olduklarını düşünüyorum. Önündeki adamı geçip, çizgiye indiğinde son derece tehlikeli ve yetenekli bir oyuncu oluyor. Rakip savunmacılar onu nasıl savunacaklarını bilmiyor çünkü o her zaman kendisine rakibini geçecek bir boşluk yaratabiliyor. Şu an çok formda ve Euro 2012'de de atacağı gollerle bize yardımcı olacak." şeklinde konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...