mobil de misin abi? :hmmm yok pc de hata veriyordu ama düzeldi...
Emrgncy Üye İhtiyar007' Alıntı: mobil de misin abi? Genişletmek için tıkla ... yok pc de hata veriyordu ama düzeldi...
İhtiyar007' Alıntı: mobil de misin abi? Genişletmek için tıkla ... yok pc de hata veriyordu ama düzeldi...
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: yok pc de hata veriyordu ama düzeldi... Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: bu yeniler amma çabuk rütbe atlıyor Genişletmek için tıkla ... hep @.caner. in yüzünden
0MG90' Alıntı: bu yeniler amma çabuk rütbe atlıyor Genişletmek için tıkla ... hep @.caner. in yüzünden
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: hep @.caner. in yüzünden Genişletmek için tıkla ... mesajlara baksak yarısı :P
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: mesajlara baksak yarısı :P Genişletmek için tıkla ... x oyunun çakması tşk: teşekkürler tşk :tşk güzel oyun
0MG90' Alıntı: mesajlara baksak yarısı :P Genişletmek için tıkla ... x oyunun çakması tşk: teşekkürler tşk :tşk güzel oyun
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: x oyunun çakması tşk: teşekkürler tşk :tşk güzel oyun Genişletmek için tıkla ... bayıldım çok güzel duruyor çok sağol mutlaka bakıcam bunu arıyordum harikasın çok iyi oyun-uygulama
İhtiyar007' Alıntı: x oyunun çakması tşk: teşekkürler tşk :tşk güzel oyun Genişletmek için tıkla ... bayıldım çok güzel duruyor çok sağol mutlaka bakıcam bunu arıyordum harikasın çok iyi oyun-uygulama
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: bayıldım çok güzel duruyor çok sağol mutlaka bakıcam bunu arıyordum harikasın çok iyi oyun-uygulama Genişletmek için tıkla ... keşke o kadar çok yazı yazsa yanına
0MG90' Alıntı: bayıldım çok güzel duruyor çok sağol mutlaka bakıcam bunu arıyordum harikasın çok iyi oyun-uygulama Genişletmek için tıkla ... keşke o kadar çok yazı yazsa yanına