Gereksizlerin grubunu kurduk.. Buyrun içeri..

Enes

Üye
aykut forumun fenomenidir

CABBAR

Üye
Haa okudum onunla ilgili mesajları biraz garip bi arkadaşa benziyor öyle sezdim adaş sevdirmiş kendini ama orijinal fikirleri varmış haa

CABBAR

Üye
inşallah Bende sevdiririm kendimi birkaç haftadır aktifim burada güzel arkadaşlıklar kurulmuş ha

Adaş ? aykut ? Yeni üye ?
Hoş geldin diyelim

CABBAR

Üye
Hoşbulduk Efendim sizleri tanımak güzel Ne aykutmuş be Kıskandım haa Her yerde bi aykut fırtınası kopuyor

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
Adaş ? aykut ? Yeni üye ?
Hoş geldin diyelim
ismail abi zannetmiyorum. dün bir tanesi ile kavga ettim. ama Aykut (rabbace) un o olmadıgı düşünüyorum..

- - - Eklendi - - -

Hoşbulduk Efendim sizleri tanımak güzel Ne aykutmuş be Kıskandım haa Her yerde bi aykut fırtınası kopuyor
aykutu fazla kendıne rakip görme millet onunla kafa buluyor. onun gibide olmak isteme derim

CABBAR

Üye
yok Vallaha onunla alakam yok o forumda bahsedildiğine göre üstat. Öyle fikirler bende Nerdeeee

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
bu arada tanısalım. Yaş gerçek 20 mi yoksa sahte mi. Forumda genellikle nerde dolşıyorsun. CFW den anlıyor musun telefonun hackli mi

- - - Eklendi - - -

yok Vallaha onunla alakam yok o forumda bahsedildiğine göre üstat. Öyle fikirler bende Nerdeeee
Yok kardeşim sen onu fazla cıddıye almıssın. o çocukça fikirlerle millete kafa yapıyordu millette ona aman diyim ona benzemeye kalkma

- - - Eklendi - - -

ayrıca üstad kelimesi o kadar düşmedi bence

joker.lg

Üye

neden ne yapacaksın

CABBAR

Üye
haklısın çok dalga geçiliyor farkettim bende. Alakam yok onunla sadece isim benzerliği o olmadığımı belirtsem profilde iyi olacak sanırım

inşallah Bende sevdiririm kendimi birkaç haftadır aktifim burada güzel arkadaşlıklar kurulmuş ha

sorun yok arkadaşım. Kendini yabancı hissetme yeter. Saygı ve seviye olduğu sürece kimse kimseyi kırmaz üzmez bu arada Şakacı bir kadromuz var gereksizlerde. Yapacağımız şakalarda art niyet arama sakın.

CABBAR

Üye
benim Gerçek ismim aykut afyonluyum sakarya üniversitesindeyim profildeki herşey tamamen doğru. Ben 4 gün öncesine kadar symbian s^3'de takılırdim 4 gündür hiç girmedim diyebilirim. Burası daha güzel ya. Hoş sohbet var haber köşesi, konu dışı . . .falan oralardayım ben

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi

neden ne yapacaksın
ne yapabilirim cep telefonu formunda sorduguma göre ?
haklısın çok dalga geçiliyor farkettim bende. Alakam yok onunla sadece isim benzerliği o olmadığımı belirtsem profilde iyi olacak sanırım
yok belirme o zaman daha cok istilaya uğrarsın
benide yanınaza alın uleynnnn
dilekçe verdin mi

sorun yok arkadaşım. Kendini yabancı hissetme yeter. Saygı ve seviye olduğu sürece kimse kimseyi kırmaz üzmez bu arada Şakacı bir kadromuz var gereksizlerde. Yapacağımız şakalarda art niyet arama sakın.
abim artık uyarıyor onceden

CABBAR

Üye
Ben daha yeni sayılırım çekingenim biraz bir süre sonra sizle yarışırım şakada falan

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
bölüm ne ?
telefon s^3 te haclenebiliyor mu?

- - - Eklendi - - -

Ben daha yeni sayılırım çekingenim biraz bir süre sonra sizle yarışırım şakada falan
konu sohbete döndü diye konu var orda kopardık biz enesle hepinizi bekleriz