Enes
Üye
öyledirHaa okudum onunla ilgili mesajlarıbiraz garip bi arkadaşa benziyor öyle sezdim adaş sevdirmiş kendini ama orijinal fikirleri varmış haa
olur olurinşallah Bende sevdiririm kendimi birkaç haftadır aktifim burada güzel arkadaşlıklar kurulmuş ha
ismail abi zannetmiyorum. dün bir tanesi ile kavga ettim. ama Aykut (rabbace) un o olmadıgı düşünüyorum..Adaş ? aykut ? Yeni üye ?
Hoş geldin diyelim
aykutu fazla kendıne rakip görme millet onunla kafa buluyor. onun gibide olmak isteme derimHoşbulduk Efendimsizleri tanımak güzel Ne aykutmuş be Kıskandım haa Her yerde bi aykut fırtınası kopuyor
Yok kardeşim sen onu fazla cıddıye almıssın. o çocukça fikirlerle millete kafa yapıyordu millette ona aman diyim ona benzemeye kalkmayok Vallaha onunla alakam yok o forumda bahsedildiğine göre üstat. Öyle fikirler bende Nerdeeee
bu arada tanısalım. Yaş gerçek 20 mi yoksa sahte mi. Forumda genellikle nerde dolşıyorsun. CFW den anlıyor musun telefonun hackli mi
- - - Eklendi - - -
Yok kardeşim sen onu fazla cıddıye almıssın. o çocukça fikirlerle millete kafa yapıyordu millette ona aman diyim ona benzemeye kalkma
inşallah Bende sevdiririm kendimi birkaç haftadır aktifim burada güzel arkadaşlıklar kurulmuş ha
neden ne yapacaksın
yok belirme o zaman daha cok istilaya uğrarsınhaklısın çok dalga geçiliyor farkettim bende. Alakam yok onunla sadece isim benzerliğio olmadığımı belirtsem profilde iyi olacak sanırım
dilekçe verdin mibenide yanınaza alın uleynnnn
sorun yok arkadaşım. Kendini yabancı hissetme yeter. Saygı ve seviye olduğu sürece kimse kimseyi kırmaz üzmezbu arada Şakacı bir kadromuz var gereksizlerde. Yapacağımız şakalarda art niyet arama sakın.
bölüm ne ?benim Gerçek ismim aykut afyonluyum sakarya üniversitesindeyim profildeki herşey tamamen doğru. Ben 4 gün öncesine kadar symbian s^3'de takılırdim 4 gündür hiç girmedim diyebilirim. Burası daha güzel ya. Hoş sohbet varhaber köşesi, konu dışı . . .falan oralardayım ben
konu sohbete döndü diye konu var orda kopardık biz enesleBen daha yeni sayılırım çekingenim biraz bir süre sonra sizle yarışırım şakada falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?