Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
ya düşersesahibinden az kullanılmış akıl satılık.
şapşik 950 den aşaği koloay kolay düşmez bence
peki tamam tek taraflı anlaştık düşmezse sen şiy yaparsınya düşerse
anıracan mı burda .
düşmezse ben anıracam
anlaştık mı
olmaz ikimiz de anırıcaztek taraflı anlaştık düşmezse sen şiy yaparsın
kim oEn Son Elemanın Biride Öyle Demişti Paradan 6 Sıfır Atsınlar Anırıcam Filan Diye
o Eleman Kendini Biliyor. .Bu Yüzsüz Tayfadan Yanı Gerk Yok Adını Vermeye.kim o
anırdı mı peki
nerde anırdı
Panpiş İdda Haramdır Olmazolmaz ikimiz de anırıcaz
tek taraflı değil çift taraflı anlaştık
tamam mı
Mesaj birleştirildi:
sen 950
ben 900
okey mi
Moderatör müBu Yüzsüz Tayfadan Yanı Gerk Yok Adını Vermeye.
parasına iddaya girmiyoz kiİdda Haramdır Olmaz
kım ne zaman ayrılmöışş? şapşik onlar değil googleye yaz görürsünModeratör mü
yoksa ayrılan mı
Mesaj birleştirildi:
parasına iddaya girmiyoz ki
niye haram olsun
ama iddaa haramdır doğru
ne yazim goglataşapşik onlar değil googleye yaz görürsün
"6 sıfır atılırsa eşek gibi anırırım"ne yazim goglata
Başbakan Erdoğan, 10 yıllık iktidarları döneminde önemli icraatlar yaptıklarını, bunlardan bir tanesinin de paradan 6 sıfırın atılması olduğunu hatırlattığı konuşmasında sözü Emin Çölaşan'a getirdi. İsim vermeden Çölaşan'ın "paradan 6 sıfır atılırsa Taksim'de eşşek gibi anırırım" dediğini belirten Başbakan şöyle devam etti."6 sıfır atılırsa eşek gibi anırırım"
valla panpiş bazen bende diyorum yandex mı kullansam rusların diye ama ne bileyim bulmuyor bazı şeyleri o zaman çıldırıyorum. tabi benim sigortalar düşük akım hemen atıveriyor gari.Başbakan Erdoğan, 10 yıllık iktidarları döneminde önemli icraatlar yaptıklarını, bunlardan bir tanesinin de paradan 6 sıfırın atılması olduğunu hatırlattığı konuşmasında sözü Emin Çölaşan'a getirdi. İsim vermeden Çölaşan'ın "paradan 6 sıfır atılırsa Taksim'de eşşek gibi anırırım" dediğini belirten Başbakan şöyle devam etti.
ANIRICAM DEDİ AMA O GÖREVİ ŞİMDİ KÖŞESİNDE İFA EDİYOR!
"Paradan 6 sıfır atılması döneminde, Taksim'e çıkıp anırırım diyen köşe yazarları oldu, bu 6 sıfır tutmaz demişti. Siz kim olduğunu bilirsiniz. Tabii bu 6 sıfırı biz attık, enflasyon patlamadı. Ama tabii bunlar hiç bir zaman sözlerinin eri olamadıkları için oraya da çıkıp anıramadı. Ama şimdi o görevini köşelerinde ifa ediyorlar.
kaynak : Medya Radar
Mesaj birleştirildi:
yandexte arattım çıktı
goglede diğil @DarkredBlue61
sigortan atarsa pc yi kırarsın yazık olur .ama yandex en az gogle kadar iyivalla panpiş bazen bende diyorum yandex mı kullansam rusların diye ama ne bileyim bulmuyor bazı şeyleri o zaman çıldırıyorum. tabi benim sigortalar düşük akım hemen atıveriyor gari.
bizim Türk sitelerinide klapsıyor mu acaba herkeş googleye veriyor genelde bizim poek sayın pek sevgili pek büyük yöneticimiz bilir @Baydırman hünkarım forumun etiket vs si yandex ile googlede aynı mı çıkıyor yoksa sadece googleye mı şiy yapıyor?sigortan atarsa pc yi kırarsın yazık olur .ama yandex en az gogle kadar iyi
yandextede forum maxicep çıkıyorbizim Türk sitelerinide klapsıyor mu acaba herkeş googleye veriyor genelde bizim poek sayın pek sevgili pek büyük yöneticimiz bilir @Baydırman hünkarım forumun etiket vs si yandex ile googlede aynı mı çıkıyor yoksa sadece googleye mı şiy yapıyor?
kaç litre zeytinyağı koktusayın pek sevgili pek büyük yöneticimiz bilir @Baydırman hünkarım
Yağda Pahalılaştı Geçen 570 Kağitti 580 mı 590 dan mı ne aldımyandextede forum maxicep çıkıyor
hatta benim gereksiz konular en başta çıkıyor.
Mesaj birleştirildi:
kaç litre zeytinyağı koktu
ah bi bilsen ufffffff
Yandex de indexliyor fakat google daha iyi bencebizim Türk sitelerinide klapsıyor mu acaba herkeş googleye veriyor genelde bizim poek sayın pek sevgili pek büyük yöneticimiz bilir @Baydırman hünkarım forumun etiket vs si yandex ile googlede aynı mı çıkıyor yoksa sadece googleye mı şiy yapıyor?
Neye Göre Yapıyor Sizin Onaya Göre Filan Mı Acep? Yani Bazıları Çıkmıyor MeselaYandex de indexliyor fakat google daha iyi bence
sen Abd ciYandex de indexliyor fakat google daha iyi bence
Bizimle alakası yok kendi filtreliyorNeye Göre Yapıyor Sizin Onaya Göre Filan Mı Acep? Yani Bazıları Çıkmıyor Mesela
Abdcilik ne alaka arama konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum navigasyon konusunda da yandex daha iyi meselasen Abd ci
Ben Rusya cı
Ama sen modratör
Ben üye
kazanan tabiki
Moderatör ve Rusya
ben kaybettim 😁
arama konusunda yandex kendini epey geliştirdi sadece rüya yorumlarında pek bişi çıkmıyor gogıl ondan iyi ama sadece rüya konusunda .arama konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum navigasyon konusunda da yandex daha iyi mesela
gogılı fonlayan AbdAbdcilik ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?