Linux kullanan var mı? Ya da windows?
Nick Kalmamış Üye Konu Sahibi Gereksiz Dernek | Gereksiz Forum | Gereksiz İnsanlar | Gereksiz Konuşmalar Linux kullanan var mı? Ya da windows?
Nick Kalmamış Üye Konu Sahibi emre641996' Alıntı: ben android kullaniyom :P Genişletmek için tıkla ... android linux türevidir zaten aramıza hoş geldin bende Ubuntu Symbian kullanıyorum
emre641996' Alıntı: ben android kullaniyom :P Genişletmek için tıkla ... android linux türevidir zaten aramıza hoş geldin bende Ubuntu Symbian kullanıyorum
Black-killing Üye Nick Kalmamış' Alıntı: android linux türevidir zaten aramıza hoş geldin bende Ubuntu Symbian kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Ubuntu symbian
Nick Kalmamış' Alıntı: android linux türevidir zaten aramıza hoş geldin bende Ubuntu Symbian kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Ubuntu symbian
Nick Kalmamış Üye Konu Sahibi Black-killing' Alıntı: Ubuntu symbian Genişletmek için tıkla ... Ubuntu ve Symbian demek istedlm..
TheMadness Üye ubuntu ve android - - - Eklendi - - - aslında temelli ubuntuya geçeceğim ama verilerim duruyor
Nick Kalmamış Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: ubuntu ve android - - - Eklendi - - - aslında temelli ubuntuya geçeceğim ama verilerim duruyor Genişletmek için tıkla ... Windows 8'e geçecegim. Telefon konusunda da windows phone 8 alcam
TheMadness' Alıntı: ubuntu ve android - - - Eklendi - - - aslında temelli ubuntuya geçeceğim ama verilerim duruyor Genişletmek için tıkla ... Windows 8'e geçecegim. Telefon konusunda da windows phone 8 alcam
TheMadness Üye Nick Kalmamış' Alıntı: Windows 8'e geçecegim. Telefon konusunda da windows phone 8 alcam Genişletmek için tıkla ... windowstan bıkmışım ben.
Nick Kalmamış' Alıntı: Windows 8'e geçecegim. Telefon konusunda da windows phone 8 alcam Genişletmek için tıkla ... windowstan bıkmışım ben.
Nick Kalmamış Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: windowstan bıkmışım ben. Genişletmek için tıkla ... Windows Rt geliştrlcerindenim canım, yardımcı olduğum ürünü kullancam.
TheMadness' Alıntı: windowstan bıkmışım ben. Genişletmek için tıkla ... Windows Rt geliştrlcerindenim canım, yardımcı olduğum ürünü kullancam.