Gerçekten N8 Almalı mıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre817

Üye
    Konu Sahibi

yaptık bi hata gittik ordan aldık kendi kendine kapandı biraz zorlukla birebir değişim yaptırdım ama stoklarda olmadığı için açık hesaba çevrildi yani istediğim zaman kullancam parayı hem ipad macbook air gibi cihazları avrupa ile aynı anda bize satışa sunan gold nasıl böyle bir stok sıkıntısı çeker anlamıyorum

Stok sorunu yalnızca Gold'a has bir durum değil; genel. Hatta bu yüzden Nokia, N8 talebine yetişebilmek için Finlandiya ve Çin'dekilerin yanı sıra Brezilya'daki fabrikasında da üretime başlamış.

Tepkiler: Cezzbedici3

emre817

Üye
    Konu Sahibi
umarım bana yine fin malı gelir çünkü şimdiye kadar aldığım bütün nokia lar finlandiya malı son n8 imde öyleydi ama kapndı açılmadı şansıma

Çinde de mi üretiliyor ben de helal olsun Nokia'ya çinde üretmiyor ötekiler gibi diyordum çünkü bugüne kadar benim ve ailemin kullandığı Nokia telefonlar ya Finlandiya ya da Macaristan malıydı. N8'de Macaristan üretimi olan yok mu? Ne malı olduğuna telefonu alırken bakabiliyor muyuz bakanlar var mı? Ufak b4 soru daha şarjınız nasıl kullanımda kaç gün gidiyor?

emre817

Üye
    Konu Sahibi
benim normal bir kullanımda 2.5-3 gün gidiyor ama elimden düşmezse 2.gün akşam fişe tak beni diyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...