Gerçekten N8 Almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten N8 Almalı mıyım ?
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım n8 değişim yaptılar ancak stoklarda olmadığı için beklemem gerekiyor diye ve telefon seçme konusunda özgür bıraktı firma beni şimdi sizlere soruyorum + ve - yönleriyle şu anda gözümde olan N8 i almalı mıyım yoksa E7 ve X7 telefonlarını beklemem mantıklı mıdır ? Bu konu hakkında tartışmaya bile hazırım çünkü artık çok kararsız kaldım N8 telefonu sonuna kadar kurcalayan biri bana yardım edebilir mi ?

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşım bende n8 alcam yarın hatta ama bu sorun bnm de kafamda n8 sorunlu bir cihazmı

emre817

Üye
    Konu Sahibi
ben keşke yarın alabilsem ama firma 1 hafta içinde gelcek diyo beklemek öldürdü beni

sutrakama

sutrakama

Üye
kısa ve öz gerçekten n8 tek geçerim i4 e felan multi si yeter :) kamerayı geçtim

erkara_64

Olay şu ki, firmanın bu tepe seviye modeli güç sorunları sebebiyle olur olmaz kapanıyormuş kendiliğinden. Gelişigüzel bir biçimde gerçekleşen bu olayın belirli bir eylem sonucunda olmaması ise daha da can sıkıcı.
Nokia'nın tepe isimlerinden Niklas Savander sorunu onaylarken, Nokia cephesinden ise sorunlu modellerin sayısı hakkında kesin bir bilgi verilmeyip, 'sınırlı sayıda kullanıcının' durumdan şikayetçi olduğu belirtilmekle yetinildi.
Konuyla ilgili konuşan bir basın sözcüsü de, sorunun üretim aşamasından kaynaklandığını söylerken, problemin giderildiğini . Fakat ilk parti cihazlardan birisine sahip olan tüketicilerin bu sorunla karşılaşması olası.
Velhasıl bilginiz olsun diyelim, eğer sizdeki de böyle bir soruna sahipse iade edin, değiştirsinler.

teknoloji sitesinden alıntı yaptım...

kardeşim sorunlu çıkarsa bile adamlar ıphone diktatörü gibi siz kullanmasını bilmiosunuz demior getirin değiştirelim diyorlar neden bu kadar bu konuda takıntı yapıorsunuz ki...tmm ilk alınan cihazın servise gitmesi kesinlikle can sıkıcı katılıyorum ama sonucunda tertemiz bir cihaz sahibi oluosun tekrar...

ayrıca arkadaşlarında 16 gb filan hafıza kartı varsa içine ne varsa at ve git telefoncuda tak dene hızına karar verebilirsin....

bir de şuna değinmek istiorum bazı n8 sahipleri yada almayı düşünenler hala hafıza neden 32 gb değil diye dert yanıyorlar kardeşim adamlar sana yapmışlar kullansana 1 terabayt hdd bağla istediğini hatta kendini bile içine salla:)

emre817

Üye
    Konu Sahibi
32 GB hafıza isteyenlere sormak lazım hepsini dolduruyorlar mı yada her yüklediğini kullanmaya vakit bulabiliyor mu ? kararımı verdim Nokia N8 alıyorum mavi yada siyah renkte ama 1 hafta falan diyo Gold Bilgisayar bu yüzden beklemek çok can sıkıcı !

ozggurr

ozggurr

Üye
32 GB hafıza isteyenlere sormak lazım hepsini dolduruyorlar mı yada her yüklediğini kullanmaya vakit bulabiliyor mu ? kararımı verdim Nokia N8 alıyorum mavi yada siyah renkte ama 1 hafta falan diyo Gold Bilgisayar bu yüzden beklemek çok can sıkıcı !

klavye vs seven ve daha buyuk bir telefondan rahatsizlik duymayan arkadaslar E7'yi bekleyebilirler. O da gayet oturakli bir model. Ama.... Herkese gonul rahatligi ile N8 tavsiye edebilirim.

Dunya'daki ilk N8 kullanicilarindan biriyim, 2.5 aydir ne reset atti, ne baska bir sorun cikardi, tas gibi telefon.

Sorun olan seriden degilmis demek ki sansima, harika calisiyor.

Alacak arkadaslar erkek ise kesinlikle siyah almalarini tavsiye ederim, yoksa gumus rengi ikinci tercihiniz olsun bence... ikisi de cok harika duruyor... digerleri daha cocuk ya da bayan isi gibi geldi bana... (sakin bu yorumumdan dolayi diger rengi alan arkadaslar yanlis anlayip yorumun uzerine gitmesin, tamamen kisisel fikrimdir ve hicbir kotu niyet yoktur)

Uruloki

Uruloki

Üye
özgürr ben gri kullanıyorum :D bide bende şöyle bi sorun vardı ilk açıldığında çok yavaştı ama sim kartı çıkardım taktım düzeldi hee reset yok ama bazen yabancı uygulamalar yüzünden donuyo yani donuyo derken menü tuşuna basınca geliyo tel o anda açık olan uygulamarı filan açmıyo ama sonra düzeliyor ama yabancı uygulamarda hee şu kapanıp açılmama sorunu cihazınız çin malı ve ilk seri ise şarjı tutan bi çubuk var onu unutmuşlar koymaya ondan şarj çıkıyor yerinden sonra açılmıyo ama değiştiriyorlar telefonu ama çin üretimi ve ilk serideyse tel ama çok az telefonda görülmüş bu olay benimki fin malı hehe

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
Aşağıdaki incelemeyi okuyun. Kararınızı vermenizde yardımcı olacaktır.

:oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum donanım haberin ne kadar iphone taraftarı olduğunu bilmiyosun yani ön inceleme yaptılar video bile kendilerini yalanlıyordu sen düşün

mucaht

Üye
walla bence pek düşünmene bile gerek yok hiç düşünmeden telefonu al derim..

Bende telefonu ilk duyurulduğundan beri sabırsızlıkla bekliyorum, son 2 haftadır neredeyse her gün telefonculara uğradım bugün yarın gelecek deyip duruyorlardı. Sonunda bugün bi tanesi aradı, abi telefon yarın elimde olacak gel al dedi.. Rengini kendisi de tam bilmiyormuş ya siyah ya da metalik gri olanıymış, siyah olması tercihim ama metalik gri olsada yapacak bişey yok =) =)
N8 ime kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum :sarıl:

En kısa zamanda sizde kavuşursunuz inşallah...

emre817

Üye
    Konu Sahibi
sizi arayan kişi telefonu yurt dışından mı getirtiyo yoksa kvk garantili falan mı çünkü bütün firmalar kvk nın dağıtımını bekliyo eğer öyleyse bende 2 gün içinde kavuşurum telefonuma

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
arkadaşım n8 ile symbian a son verdi die duymuştum nokia hemde çağımızın işletim sistemi anadroid bence android olan başaka bir tel al :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Hemen almayın derim. Sorunların tamamı su yüzüne çıksın bakalım.. Sonra kurban siz olmayin

emre817

Üye
    Konu Sahibi
çok düşündüm inceledim ama inş sorunsuz bir seriden satın almış oluruz yoksa cihaz tam benlik android falan öğrenciye yaramaz abilerim ya nokia iyi bana kamerası on the go falan özellikle hdmı ve fm verici ile okulun mikrofon sistemine girip müzik çalıyodum o keyif yeter bana :D

mucaht

Üye
sizi arayan kişi telefonu yurt dışından mı getirtiyo yoksa kvk garantili falan mı çünkü bütün firmalar kvk nın dağıtımını bekliyo eğer öyleyse bende 2 gün içinde kavuşurum telefonuma

Evet KVK garantili.. :heyo:

kim ne derse desin yarın telefonu alacam ben ilk duyurulduğu günden beri bekliyorum.. Mağdur olacagımı da hiç sanmıyorum, o kadar yazılıp çizilenler var ama hepsininde çözümü var.. Olacaksa varsın 5800 gibi olsun güncellemelerle falan hiç biri çözülmeyecek şeyler değil. Arkadaşlarımın hepsinde 5800 var ve arada bi gözümün önünde kapanıp açılıyo ama hepside gayet memnunlar.. Bahsettiğimiz telefon N8 yani 5800 onun yanında ne ki :D

erkara_64

arkadaşım n8 ile symbian a son verdi die duymuştum nokia hemde çağımızın işletim sistemi anadroid bence android olan başaka bir tel al :oke:

Symbian Vakfı’nın geleceğiyle ilgili olarak The Register sitesinin verdiği bilgilerin doğru olup olmadığına dair yorumlar gelmeye başladı. Nokia’nın pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Niklas Savander CNET Asya’ya verdiği bir mülakatta bu platformun geleceğiyle ilgili olarak kendinden emin bir dil kullandı. Savander’e Nokia’nın 2008′de açık kaynak kod destekli bir oluşum olarak kurulmasına ön ayak olduğu Symbian Vakfı’nın faaliyetlerini tekrar kendi çatısı altına toplayıp toplamayacağı soruldu. İşte yöneticinin cevabı:

“Bunun için herhangi bir sebep görmüyorum. Bunu yapsak ne elde edebiliriz ki? Symbian’ı açık kaynak kodlu hâle getirdik, bu tabii ki, farklı kullanıcıların onu kullanmak isteyip istemeyeceğine bağlı. Açık kaynak topluluğunun arkasındaki esas nosyon insanların gitmeyi ya da kalmayı seçmesidir. Symbian ürünleri üzerine çalışan birçok Japon satıcı bulunuyor. Symbian Vakfı açık kaynaklı bir hamle olarak yaşamaya devam edecek ve biz de onu kullanacağız. Diğer insanlar da isterlerse bu platformu kullanabilirler. Eğer istemezlerse, bu hiç birşeyi değiştirmeyecektir. İşte açık kaynakta işler böyle yürür.”

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Evet KVK garantili.. :heyo:

kim ne derse desin yarın telefonu alacam ben ilk duyurulduğu günden beri bekliyorum.. Mağdur olacagımı da hiç sanmıyorum, o kadar yazılıp çizilenler var ama hepsininde çözümü var.. Olacaksa varsın 5800 gibi olsun güncellemelerle falan hiç biri çözülmeyecek şeyler değil. Arkadaşlarımın hepsinde 5800 var ve arada bi gözümün önünde kapanıp açılıyo ama hepside gayet memnunlar.. Bahsettiğimiz telefon N8 yani 5800 onun yanında ne ki :D

ah be abicim şu gold bilgisayar da getirse nokia n8 i hangi rengi olursa olsun alcam artık sabrım kalmadı orda açık hesabım var diye oraya bağlı kaldım lanet olsun

mucaht

Üye
teknosa ve gold bilgisayar gibi mağazalara hemen gelmez günlerdir sorup durdum hiç bir bilgileri yoktu.. Sonunda sürekli ondan alış veriş yaptığım telefoncu arkadaşım bir yerlerden buldu ve bu gün kendisinden alabileceğimi söyledi ve bir kaç saat sonra bende N8' ime kavuşmuş olacağım.. :heyo2:

ozggurr

ozggurr

Üye

Symbian'a N serisi telefonlarda son veriyor, yoksa E serisi ve diger telefonlarda Symbian devam edecek.

Cagimizin isletim sistemi android demissin, ne kadar desteksiz attiginin farkinda degilsin galiba ama mobile isletim sistemleri hakkinda yerli ve yabanci kaynaklari taramani tavsiye ederim...

Desteksiz tezlerini destekleyebilirsin belki zaman icine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...