Olay şu ki, firmanın bu tepe seviye modeli güç sorunları sebebiyle olur olmaz kapanıyormuş kendiliğinden. Gelişigüzel bir biçimde gerçekleşen bu olayın belirli bir eylem sonucunda olmaması ise daha da can sıkıcı.
Nokia'nın tepe isimlerinden Niklas Savander sorunu onaylarken, Nokia cephesinden ise sorunlu modellerin sayısı hakkında kesin bir bilgi verilmeyip, 'sınırlı sayıda kullanıcının' durumdan şikayetçi olduğu belirtilmekle yetinildi.
Konuyla ilgili konuşan bir basın sözcüsü de, sorunun üretim aşamasından kaynaklandığını söylerken, problemin giderildiğini
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. Fakat ilk parti cihazlardan birisine sahip olan tüketicilerin bu sorunla karşılaşması olası.
Velhasıl bilginiz olsun diyelim, eğer sizdeki de böyle bir soruna sahipse iade edin, değiştirsinler.
teknoloji sitesinden alıntı yaptım...
kardeşim sorunlu çıkarsa bile adamlar ıphone diktatörü gibi siz kullanmasını bilmiosunuz demior getirin değiştirelim diyorlar neden bu kadar bu konuda takıntı yapıorsunuz ki...tmm ilk alınan cihazın servise gitmesi kesinlikle can sıkıcı katılıyorum ama sonucunda tertemiz bir cihaz sahibi oluosun tekrar...
ayrıca arkadaşlarında 16 gb filan hafıza kartı varsa içine ne varsa at ve git telefoncuda tak dene hızına karar verebilirsin....
bir de şuna değinmek istiorum bazı n8 sahipleri yada almayı düşünenler hala hafıza neden 32 gb değil diye dert yanıyorlar kardeşim adamlar sana yapmışlar kullansana 1 terabayt hdd bağla istediğini hatta kendini bile içine salla