cihan10
Üye
gerçek olay
1994 YILINDAYIZ İLK KEZ ALDIĞIM CEP TELEFONUMLA DOLAŞIYORUM o yıllarda daha yeni yeni çıkmaya başlamıştı ve o zaman bana maliyeti 3500 dolardı
arabamla migrosa girdim.arabamı park ettim daha sonra telefonu koltuğun üstünde unutup kapıları kilitleyip mağazaya girdim alışverişten sonra çıkıp arabamın yanına gittim arabamın kapısı açıktı 10 15 dk olmnuştu aracın yanından ayrılalı hemen kontrol ettim bde baktımki bizim telefon yok hemen migrosa girip o meşhur turkcellin bana attığı ilk kazık olan hattımı aradım ankesörlü telefondan
telefonu birisi açtı gür sesliydi
çok kalın sesi vardı dedimki ona o elindeki varya hani konuştuğun telefon işte o benim
karşımdaki hırsızın verdiği cevap ömrüm boyunca kulaklarımdan hiç gitmedi
aynen şöyle demişti
"hadi ordan birader o edkidendiiiiiii"
arabamla migrosa girdim.arabamı park ettim daha sonra telefonu koltuğun üstünde unutup kapıları kilitleyip mağazaya girdim alışverişten sonra çıkıp arabamın yanına gittim arabamın kapısı açıktı 10 15 dk olmnuştu aracın yanından ayrılalı hemen kontrol ettim bde baktımki bizim telefon yok hemen migrosa girip o meşhur turkcellin bana attığı ilk kazık olan hattımı aradım ankesörlü telefondan
telefonu birisi açtı gür sesliydi
çok kalın sesi vardı dedimki ona o elindeki varya hani konuştuğun telefon işte o benim
karşımdaki hırsızın verdiği cevap ömrüm boyunca kulaklarımdan hiç gitmedi
aynen şöyle demişti
"hadi ordan birader o edkidendiiiiiii"

Bayağı çalmış ve eğlenmiş