ozggurr
Üye
-
Konu Sahibi
-
N8 mi al al al diye millete kakalamaya çalışan telefonculardan olduğun belli
Telefonu aldım, 3 hafta geçmedi Symbian'ın desteği kesildi.. Her hafta 1-2 tane adam gibi HD oyun çıkarken birden kesildi..
Ben telefonumu oyun oynamak için almıştım ve görüldüğü üzere elimde patladı.. Pikselleri sayılan dandirik java oyunlarını mı oynayayım artık ?
"nonamexAllahını seversen ben sana hakaret mi ettim ? Yazdığımı tekrar tekrar oku..
Ne halin varsa gör..
Nokia N900 butun enerjisini N900'un ust versiyonlarini yapmaya harcasaydi su anda tartismasiz bir sekilde piyasanin TEK hakimiydi zaten..ben 4 ay kulandım sonra kardeşime verdim n900 aldım şu kadarını söliye bilirim n8 güzel tlf ama insanı bi anda soğutucak süprizlerle dolu 1 allıkken kulaklık soketinin etrafı çatlamaya başladı ha bire donup donup durmaları bıktırdı beni ve şu kadarını söliye bilirim nokia şu zaman kadarçıkarmış olduğu en süper tlf çıkardı oda n900 ha ikisini asla kıyaslamam yersiz olur farklı kulvardalar ama elimden çıkarmak üzmedi beni.. ama kamerası ve video çekimi dehşet diye bilirim artılarıda çoık fazla ..
şu bi gerçek nokia hali hazırda olan cihazları asla yabana atmaz bu n8 c7 e7 v.g akkılı telefonlarla piyasada varlığını sürdermnek için ve rakiplerine göz dağı vermek için mutlaka büyük ve sağlam adımlar atıcaktır Symbian vakfı içerisinde çalışan ve müşterilerine kulanbıcılarına üst üzey bi destek verip memnuniyetlerini kazana bilmek için çalıştıklarını bilmeyen yok ha bu geç veya erken kesinlikle eski memnuniyetleri tekrar kazanacak nasıl olsa nokia diğer markalar yokken nokia vardı..
okadar 12mgp kamera ve xenon flash olmasına ragmen, gece çekiminde baloncukların oluşması.. tam anı yakaladım diyip resmi bilgisayara attıgında büyük hayal kırıklığı yaşatıyor insana bu telefonbunun dışında çok kullanışlı ve güzel bir telefon
alemsin abiavatarından belli dostumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?