aslansaray
Üye
bekle 17-30 şubat arası yeni seri gelecek kvk bir parti getiriyor ama sen 17 sinden itibaren hergün sor çünki geldiği gibi bitecekTelefon burnum da tütüyorTurkcell bayisinde geçen de biraz inceleme fırsatı buldum. Gerçekten harika bir cihaz. Ama gel gelelim asıl sorun bu cihazı hiç bir bayi de bulamıyorum hepsiburada.com'a tekrar gelmesini bekliyorum artık bende..
hayır hayır hayır pişman değilim değilim değilimsorun yok 10 numara çekemeyenler çatlasın
--------------- Ekleme ---------------
bekle 17-30 şubat arası yeni seri gelecek kvk bir parti getiriyor ama sen 17 sinden itibaren hergün sor çünki geldiği gibi bitecek
hayır hayır hayır pişman değilim değilim değilimsorun yok 10 numara çekemeyenler çatlasın
bekle 17-30 şubat arası yeni seri gelecek kvk bir parti getiriyor ama sen 17 sinden itibaren hergün sor çünki geldiği gibi bitecek
hayır türkcell değil nokia careye sordum onlar dedi kvk ile 1 parti daha spariş vereceklermiş oda 17-30 u arasında butun nokia shoplara dağıtılacakmış yeni parti sadece güncellenmiş olarak gelecekmiş onun dışında bir fark yok yani.bu yeni gelcek seri sadece turkcell bayisine mi gelecek_?
hayır türkcell değil nokia careye sordum onlar dedi kvk ile 1 parti daha spariş vereceklermiş oda 17-30 u arasında butun nokia shoplara dağıtılacakmış yeni parti sadece güncellenmiş olarak gelecekmiş onun dışında bir fark yok yani.
açıkcası bu cihaz 1500 lira bile olsa ben gözümü kırpmadan verecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?