Gerçek Bir Olay Lütfen Okuyun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockFord Fosgate

Üye
soylenecek soz yok !!!! bole ınsanların sonu bole olur ıste!

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ark.bu ole dill burdur da bu olay gerçeklesio 3 taxici unv ye giden kızı daga cıkartp tcvz etcekler o sırada birisinin işi cıkıo aslında onun kız karedeşi başına poşet geçirip işi yapıolar sonra o kızın abisi gelio oda işini bitiriyo kızın kafasında poşeti çıkarıyo bi bakıoki kardeşi taxi ci 2 adamıda olduruyo kız havasızlıktan oliyo adamda evde kendisini vuruyo ark burdurda okuyo o sölemişti acı ve de cok kötu bi olay insan cahl olmasın olunca bole oluyo

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
çok versiyonu olabilir
ama gerçek bunlar ibret almak lazım....

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Gerçek mi DeğiL mi BiLmem Ama Sonuçta İbretLik Bir oLay..

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
çok kötü bi olay çok üzüldüm.
erkeklerede kızlarada ders olsun..

yusufucan

yusufucan

Üye
ne kadar gercekcidir bilinmez ama ibret verici Bir olay

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
kızın suçu ne:@

iremm

iremm

Üye
BIR KIZ ARKADSIYLAN BERABER DISKO YA GIDIYOR TAKSIME: KIZLARDAN BIRI BARDAGINI BIRAKIYO VE DANCE ETMEYE GIDIYOR: O SIRADAA BIR OGLAN BAGIRDAGIN ICINE BISI ATIYOR: TABIKI KIZ SONRADAN GELIP O BARDAGTAN ICIYOR: SONRA OGLAN GELIYOR VE SORUYOR DISARI CIKALIMI DIYE: OGLAN GÖTÜRÜYOR KIZI DISARI VE BIR POSET KAFASINA GECIRIYOR: SONRA ISTE ANLARSINIZ YA TECAVÜZE URUYOR KIZ. OGLANIN ARKADASLARIDA GELIYO VE BERABER KIZI TECAVÜZ EDIYOLAR. SONRA OGLANLARDAN BIRI SÖYLÜYOR KI POSETI ALSANA BAKALIM KIZ NASIL BIRIYMIS. SONRA OGLANLARDAN BIRI ALIYOR POSETI KAFASINDAN VEEEEEEE OGLANLARDAN BIRI FARKINA VARIYORKI KENDI KIZ KARDESIYMIS. SONRA ISTE BIR SILAH ALIYOR VE ÖNCE KIZ KARDESINI SONRA KENDINI VURUYOR...... !!!!!!!!

(büyük yazdım kusura bakmayın)
*alıntı

olayı duymuştum ve gerçek bir olay yha sunu yazmadan geçemiycem konuyla alakası yok ama sinir oldum "DANCE ETMEYE GIDIYOR" bu ne yaa dans desene dance ne yaa bu kdr mı bzm dilimiz küçüldü bu kdr mı alçaldık biz noluyoruz yha ingilizceye taptık başlıycam ingilizceden

( kusura bakmayın birden patladım ama dilimize sahip çıkalım!)

ufuk023

Üye
kıza yazık olmuş diyecem ama kızda bence yaramazdı. su testisi su yolunda kırılır. iremin türkçeye olan hassasiyeti daha bi önemli bence...

nurikaratas

nurikaratas

Üye
allah kimsenin başına vermesin...

corlulu

corlulu

Üye
Böylelerine acımıycaksın ama kız için çok kötü olmuş başkalarının zevki yüzünden başına gelene bak

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
olayı duymuştum ve gerçek bir olay yha sunu yazmadan geçemiycem konuyla alakası yok ama sinir oldum "DANCE ETMEYE GIDIYOR" bu ne yaa dans desene dance ne yaa bu kdr mı bzm dilimiz küçüldü bu kdr mı alçaldık biz noluyoruz yha ingilizceye taptık başlıycam ingilizceden

( kusura bakmayın birden patladım ama dilimize sahip çıkalım!)

VaLLa Ben de SöyLeyecektim Ama Arkadaşın GaLiba Türkçesi Zayıf Ya Da Aksanı Değişik.. :) Konunun Çoğu Yerinde Var YanLış KeLimeLer.. "ARKADSIYLAN" "DANCE ETMEYE GIDIYOR" "BAGIRDAGIN ICINE BISI ATIYOR" "BARDAGTAN" Diyecek Birşey KaLmıyor.. :bilmem:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt