Gerçek Bir Olay Lütfen Okuyun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
Gerçek Bir Olay Lütfen Okuyun!
BIR KIZ ARKADSIYLAN BERABER DISKO YA GIDIYOR TAKSIME: KIZLARDAN BIRI BARDAGINI BIRAKIYO VE DANCE ETMEYE GIDIYOR: O SIRADAA BIR OGLAN BAGIRDAGIN ICINE BISI ATIYOR: TABIKI KIZ SONRADAN GELIP O BARDAGTAN ICIYOR: SONRA OGLAN GELIYOR VE SORUYOR DISARI CIKALIMI DIYE: OGLAN GÖTÜRÜYOR KIZI DISARI VE BIR POSET KAFASINA GECIRIYOR: SONRA ISTE ANLARSINIZ YA TECAVÜZE URUYOR KIZ. OGLANIN ARKADASLARIDA GELIYO VE BERABER KIZI TECAVÜZ EDIYOLAR. SONRA OGLANLARDAN BIRI SÖYLÜYOR KI POSETI ALSANA BAKALIM KIZ NASIL BIRIYMIS. SONRA OGLANLARDAN BIRI ALIYOR POSETI KAFASINDAN VEEEEEEE OGLANLARDAN BIRI FARKINA VARIYORKI KENDI KIZ KARDESIYMIS. SONRA ISTE BIR SILAH ALIYOR VE ÖNCE KIZ KARDESINI SONRA KENDINI VURUYOR...... !!!!!!!!

(büyük yazdım kusura bakmayın)
*alıntı

turgay89

turgay89

Üye
paylasımın icin tesekkurler.. ama bunun aslı boyle diil.. olay bi halk otobusunde gecio.. soforler kıza tecavuz ediolar.. ve sonra adam kardesi oldugunu gorunce kardesini ve kendini vuruyo.. tabi bunun da kesin gercek oldugunu soyliyemem aynı irem'in hayalet sevgilim adlı sarkısı hakkındaki senaryolar gibi..

spook

spook

Üye
küçük yazsan daha iyi olurdu...bu tür olaylar insanlara büyük ders oluyor bence.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Güzel ibret verici bi öykü ama ne kadar gerçek bilinmez

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
cidden gerçek

jöly

Üye
gerçek mi bilmem ama çok kötü bir olay

hidayet

hidayet

Üye
kendim ettim kendim buldum şarkısı nasıl oluştu sanıyorsunuz

irun

irun

Üye
kendı kardesı olunca olmeyı oldurmeyı goze alıyoda baskasına bunu nasıl yapıyo. onlarda bırılerının kardesı evladı degılmı. ıbretlık bı olay...

kucukprens54

Üye
bu olayın bi cok versiyonu var gercek mi degil mi tartısmasından ziyade
verdigi mesaj onemli bence

Nicolas_Anelka

Üye
allah kimsenin başına vermesinn

JunG

JunG

Üye
sen kimseye yapmazsan senin başınada tabiki gelmez !

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
haklısın

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bu şöför olayı antalya varsakda olmuşdu yabancı devletler gibi bizimkide izlense gerçi bu türkler kameracıyı bile............

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
guzel ve ibret verici
tesekkurler

ibonline

ibonline

Üye
insan kendini bilmezse Allah muhafaza canavardan ibraret olur
Dinin Ahlakın uzak olduğu mekanlar genclere bunu aşılıyor nitekim barlar eğlence merkezleri içki uyuşturucu ve beyinleri yıkanmış insan kılığındaki hayvanlar her türlü işe kalkısabiliyor.Kahr olsun bu mekanlar ocak yıkıyor hayat karartıyor.
Allah bizleri bunların şerrinden korusun...
Selametle kalın
iyi geceler...

darkred

darkred

Üye
valla bu hikayeyi ilk defa duydum versiyonu bencede önemli değil.önemli olan verdiği mesajdır kucukprens54 sana katılıyorum

crows

crows

Üye
iyi olmuş .....siz e ne pislikler var be arkadaşlar

UndeRqRo.uNd

Üye
Allah(cc) en qüzel cezayı vermiş elemana ama kıza qerçekten yazık.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ders niteliginde saol

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(kucukprens54 &#064; Feb 21 2006, 02&#58;48 PM) [post=283133]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu olayın bi cok versiyonu var gercek mi degil mi tartısmasından ziyade
verdigi mesaj onemli bence
[/b][/quote]

katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt