General Mobile G777 (vb.) Bilgi Paylaşım Alanı !

Sponsorlu Bağlantılar

oojjii

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile G777 (vb.) Bilgi Paylaşım Alanı !
Evet arkadaşlar forumda bi arkadaşımızın açtığı g777 ile ilgili konuyu gördüm ama incelediğim kadarıyla o oyunlar dışında pek bilgi paylaşan olmamış ve paylaşılanlarda konunun sonraki sayfalarında çürümüş resmen. Ben kendi tecrübelerime dayanarak bildiklerimi paylaşıcam , rica ediyorum bu açmış olduğum konuda 'saol' vs gibi teşekkür mesajlarıyla gereksiz yer işgal etmeyin.

**Ben g777 kullanıcısıyım

= Şahsen G777'de hic bi zaman oyun kıtlığı cekeceginizi düsünmüyorum tek yapmanız gereken 240*320 java oyunları telefona atıp (USB Bluetooth zart zurt farketmez) Dosya yöneticisinden fln çalıştırmak sonra zaten kendi kuruyor. Kurimmi abi diyo önce tamam dediginizde bi sn abi dio sonra Nereye kurim diyor Hafıza kartı mı telefona mı fln die soruyor( ben hafıza kartını seçiyorum) sonra yüklüyor ve oyunu açimmi abi diyor (bende deneme amaçlı çalıştırıyorum) eğer hoşuma giderse Tekrar eğlence&oyunlar > Java 'dan oyunu bulabiliyorum bu kadar basit.

Dediğim gibi tek yapmanız gereken 240*320 boyutundaki java oyun arşivlerini (.jar uzantılılar) telefona herhangi bi yolla atmak. Oyunların %90'ınını sorunsuz çalıştırıyor zaten. Geri kalanlarıda oynamayı verin canım :D

Eğer ki 240*320 ekran boyutundan az olan oyunlardan beğendiğiniz var ve tam ekran olmasından vazgeçip oynamak istiyosanız. Gene kurun oynayın pek sorun olmuyor yalnızca; ekranın belli bi kısmını kullanıyo ve bazen geri kalan kısımlarına grafik hatası olusuyo garip bi görüntü olustura biliyor ama genede oynanıyor dert etmeyin.

Ben konunun sonunda 240*320 ekran boyutlarındaki oyunlardan paylaşcam az bişey aralarında çalışmayanlar olsada dediğim gibi %90'ı çalışıyor ;)

=Arka plan resmine gelince şahsen orjinal arka plan resimlerinden oldu bitti nefret ederim niye bilmiyorum :bilmem: bu yuzden bende ekranda şık duracak şekilde 240*320 boyutlarındaki resimleri tercih ediyorum. Tavsiye olarak şu resim çok hosuma gidiyor telefonda siyah olduğu için çok şık duruyor:


Resimin Özellikleri:

--240-320 boyutunda olup ekrana tam oturur.

--Hem tam oturduğu hem siyah ağırlıklı olduğu için telefonla uyum sağlayarak çok şık bi görüntü oluşturur

--'PlayBoy' ismi erkekler için ilaç gibi olduğu için genellikle bu tavşan çok sevilir :D

=Sinir olduğum bi başka konu ise telefonun orjinal müzik çalar'ı hafıza kartındaki müzikleri çalamayacak kadar :D Dosya Yöneticisinden çalmanında bi çok dezavantakı oluyor. Bu yüzden bende javayla çalışan bi müzik oynatıcısı buldum onu kullanıyorum benimle aynı derti çekenlere tavsiye ediyorum.

Evet paylaşacağım önemli bulduğum bilgiler bu kadar LÜTFEN KONUYU TEŞEKKÜR MESAJLARIYLA ( Eğerki edicekseniz) Kirletmeyin ! Sorunuz varsa konuya yazmaktan çekinmeyin ben olmasam bile elbet cevaplarlar.

240*320 Ekran Boyutundaki Java Oyun Deposu:

(Not. Tek yapmanız gereken Winrar arşivinden çıkartmak [Eğer öyleyse yoksa direk .jar uzantılıysa gerek yok] herhangi bi yolla telefona atıp yüklemek)



http://www.maxicep.com/java-oyunlar/6233-ve-240x320-ekranli-telefonlar-dev-oyun-arsivim-57013.html

( Rar Pass: tmc&centilmen )



http://www.maxicep.com/attachments/17589d1234786107/

(220 Tane !)

(220 Tane !)

Evet şimdilik bunlar bunları indirip indirip deneyin (220 tane olanlardan başlamanız tavsiye edilir RapidShare bekletme uyguluyor) Sizde o sırada denersiniz hem. Bunların çoğu çalışıyor bizzat test edilmiştir :D Tecrübe konuşuyor kardeşim :P

Bunlar dışında Google'a 240*320 java oyunlar dediğinizde zaten bi sürü çıkar onlarada bakabilirsiniz bunlardan sıkılırsanız.

*****Evet bu kadar anlattım gelelim benim soruma Ya su lanet telefon için elinde teması olan varmı ? xD evet arıyorum arıyorum bulamıyorum varsa bi allahın kulu yardım lütfen ?! bide su Mis SMS programının parolasını kırmayı bilen yada bulan varsa gene yardım talep ediyorum aldığımdan bu yana orayı hiç kullanmamama rağmen parolası var gözüküyor (ben bişey koymadım) ve ne denesem bulamıyorum bu konudada varsa bilen biri yardım talep ediyorum ?

Saygılarımla..

(Not : Uploadlar benim değildir ama yazı benimdir lütfen emeğe saygı :P )

--------------- Ekleme ---------------

Bahsettiğim Hafıza Kartını görebilen Müzik Çalar:

http://www.maxicep.com/attachments/2037d1188722112/

bi çoğunu çalıştırıyo uzantıların deneyin işte xD

--------------- Ekleme ---------------

Müzik çalar hakkında ufak bi not:

Müzik çaların düzgün çalışması için;

Menü > Eğlence&Oyunlar > Java > KD Player'ın Üstüne Gelip Seçeneklere Basın > Ayarlar > Kullanıcı Verisi Oku ya girip İzin Ver yapın aynı şekilde

Menü > Eğlence&Oyunlar > Java > KD Player'ın Üstüne Gelip Seçeneklere Basın > Ayarlar > Kullanıcı Verisi Yaz a girip İzin Ver yapın

Sorunsuz çalışıyor (:
 
  • Beğen
Tepkiler: edre ve UnsPoKeN-husnu


Odysseus

Odysseus

Üye
Evet ne yazık ki kullanıcılar uygun oyun ararken telefon modeline göre arıyorlar ve bulamıyorlar. Doğru olan ise telefonun ekranının piksel boyutuna göre oyun aramaktır. General Mobile kullanan arkadaşlarımız oldukça fazla. Fayda sağlayacağınızı umuyorum.
Not: Aynı olan diğer konunuz silinmiştir. Buradan konuya devam edebilirsiniz
 

oojjii

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Adem Moderatörüme teşekkür ediyorum konuyla ilgilendiği için (:

Evet dediğiniz gibi Telefon Modeline göre oyunları arayınca hem bulduğunuz az oluyor(İnsanların Tecrübesizliğinden Dolayı yani adam tam olarak hangi markalarda çalıştığını yazmıyor ki zaten yazmasınıda beklememiz saçma olur çünkü Java oyunlar java destekli neredeyse bütün telefonlarda çalışır genelde [ Piksel ayarlarını Tutturursanız] ) hemde oldukça saçma bi düşünce. xD

Oyun ararken yapmanız gerekenler genel olarak şunlar olmalı;

-Önce herhangi bir yolla telefonunuzun Ekran Boyutunu test ediceksiniz ( Orjinal Duvar Kağıtlarının Pikseline fln bakabilirsiniz genelde aynı oluyor)

-Ardından ve en önemli kısım bu ki telefonunuz java destekliyor mu desteklemiyor mu onu öğreniceksiniz (ki yeni nesil telefonların %99 'u destekliyor olsa gerek)

-Son olarak 'ye girip telefonunuzun ekran pikseline göre java oyun aricaksiniz ("örn: 320*240 java oyunlar" yazarsanız 320*240 pikselinde java destekleyen telefon için uygun oyunları elde edersiniz - ki zaten forumumuza bu tür oyunlardan tonlarca var başka yerlere gitmeye gerek yok)

Ek olarak : Rica ediyorum bu konuda şu model telefonda çalışır mı gibi saçma bi soru sorup tepemin tasını attırmayın :z
 

oojjii

Üye
    Konu Sahibi
Kimse bişe yazmıyor yav xD
 
Odysseus

Odysseus

Üye
O kadar G777 kullanıcısı var. Kimsenin telefonuyla problemi yok sanırım :)
 

musahya

Üye
arkadaşlar benim bi sorum olacak g777 telefonumla bilgisayardan internete girebilirmiyim? bu konuda yardım istiyorum?
şimdiden teşekkürler..
 

oojjii

Üye
    Konu Sahibi
Evet girebilirsin ben giriyordum en azından =)
 

sahinasya

Üye
sa bende g777 kullanıcısıyım valla ben memnunum harika cihaz.sinema keyfide cabası. buarada laptobada bağlanabiliyo bilginize. biraz program sıkıntısı yaşanabiliyo ama bilenler için oda sorun yok diğer tel.lere nazaran biraz daha araştırmacı olcaksınız okadar.elimde g777 oyunları var şuanda tatilde olduğumdan masa üstü pc me ulaşır ulaşmaz sizlerle paylaşıcam .
 

deadmannn

Üye
ben de bır g777 kullanıcısıyım avea hattımla ınternete gırebılıyorum ama mms ayarlarını bırtutlu yapamıyorum.
aveanın resmı sıtesınde bıle g777 ıcın mms ayarları yok bırı bana yardımcı olabılır mı acaba ?
 

emrah03bjkk

Üye
emrah=beyler bnde g777 kullanıcısıyım aldıktan kısa bir süre sonra kameradan arızalandı tamire verdim yaptılar 2-3 gün sonra tekrar bozuldu tekrar verdim bu 6 defa tekrarlandı sonunda yeni verdiler ama bunda sorun yok inş devam eder bu durum miss sms şifresi bu arada 1122 dir bilmeyen arkadaşlar öğrensin bide miss smsde başka birilerine msj gidebiliyo o hatada var o yüzden miss smsyi kullanmıyorum sorularınız varsa cvplamaya hazırım kib.
 

yksell

Üye
arkadaş yukarıda bir sürü oyun vermiş ama onların çoğunu g777 desteklememektedir.Ekran boyutunun aynı olması nın ynaında o oyunun telefonu desteklemesi de gerekir ki ordaki oyunların anca 3 de 1 destekliyodur g777, İlginize. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

cam i nasıl kullandığımızı bilen var mı acaba webcam olarak??
 

carsici1806

Üye
ben de G777 kulancısım benim telefonum da kameradan dolayı arızaya gitti 5 sefer sonunda değiştirdiler. :D Nazar değmesin şarj konusunda süper bir telefon 1 hafta gözüm arkada kalmıyor. ama yazılım güncellemesi yapılması gerek. yazılımda hata var. birde siz kontrol edin menü / ekstra / çevirici / içine girdikten sonra birim gevirici yazıyo :D :D
 

eescapar

Üye
abi bende g777 var danger zone oyununda 47. bölümü geçemedim daha ilerisii var mı merak ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz ::?? teşekkürler
 

volksport

Üye
emrah=beyler arkadaşlar öğrensin bide miss smsde başka birilerine msj gidebiliyo o hatada var o yüzden miss smsyi kullanmıyorum sorularınız varsa cvplamaya hazırım kib.


arkadas bu mis smste mesajları yanlıs gönderme olayını servise gösteren ilk kişiyim, 4 kez bu konudan servise gittim, cihazımı değiştirdiler ama yazılımsal bir sıkıntı, yani butun g777 lerde var, bence hatalı telefonu kullanmayın, gidin servise gosterin ve cihazını yeniletin veya fatura bedelinizi geri isteyin, bu kadar reklam yapan bir firma arıza urunu piyasaya suruyosa arkasındada durmak zorunda, 2 aydır tuketici mahkemsinin kararını bekliyorum, 3 ay da sonuclanıcakmış, fatura bedelimi geri alıcam.
 
Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Siz çok biliyosunuz sanki dstm1 kullanıcısıtıyım ekran 240x320 ama oyuna girince donma yapıo
 

samedon

Üye
G777 aldım paketin içinden gözlük şarjı çıkmadı nasıl şarj ediliyor?

--------------- Ekleme ---------------

Birde samsung telefonlarla bluetooth bağlantısı kuramıyorum aleti tanıyor ama şifre girerken problem çıkarıyor
 

letsqo

Üye
beyler ben dst 350 kullanıyorum general mobile bi yardım oyun laızm özel mesaj pls:)
 

xcdeath

Üye
kardeşim allah razı olsun
 

dogan_fe_ner

Üye
merhaba bende G777 var arkadastan aldım fakat telefonu açtıgım zaman o yüzdelik dilim dolmadan telefon donuyor sorun ne olabilir sizce
 

samedon

Üye
Gözlük nasıl şarz ediliyor bende g777 var daha hiç gözlük kullanmadım kafama esti gözlük bi baktım pakette ona uygun şarz aleti yok yada ben bulamıyorum hangi kablo şarz ediyor bu gözlüğü açıklarmısınız bi?
 


Üst Alt