Düşün.. ..arkadaşlar 4.2.2 orjinal indirme yöneticsi apk lazım. Bi de ben bunu garantiye değilde normal olarak servise versem yazılımını tekrar yüklediklerinde cihaz yönetimi geri gelir mi ?
bunun normal satılanları da var ama ? Sende tablet varsa indirme yöneticsinln apk sını atar mısın ?Düşün.. ..
Tabi gelir ..
Yazilimi yeniden yukleniyorsa
tabi gelicek ..
KARDESİM kusura bakma marketten indire bilir sin ..bunun normal satılanları da var ama ? Sende tablet varsa indirme yöneticsinln apk sını atar mısın ?
kardeşim ben sistemin kendi indirme yöneticsinden bahsediyorum hiçbir yerde bulamam. Garantiye götürmekten başka çaren yok gibiKARDESİM kusura bakma marketten indire bilir sin ..
ücretsizleri vardır eminim ki
fakat benim tablet meftaa oldu video daki gibi yardımlarını bekliyorum ...
google yorumda vaya burdaa kesin bekliyorum !!!!!!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
BULUBİLRSEM ATARIM OLMADI TELFONDAN UPLODLARIM hepsi aynıkardeşim ben sistemin kendi indirme yöneticsinden bahsediyorum hiçbir yerde bulamam. Garantiye götürmekten başka çaren yok gibi
teşekkür ederim kardeşim. Bende size yardımcı olmak isterim ama elimden birşey gelmiyorBULUBİLRSEM ATARIM OLMADI TELFONDAN UPLODLARIM hepsi aynı
eyw. kardesim herhangi bir yerde brick cihaz kurtarma program olursa herhangi program paylasman yeterli olucak ..teşekkür ederim kardeşim. Bende size yardımcı olmak isterim ama elimden birşey gelmiyor
fakat benim tablet meftaa oldu video daki gibi yardımlarını bekliyorum ...
google yorumda vaya burdaa kesin bekliyorum !!!!!!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
paket ayrıştırma hatası verdi uymadı yani kardeşim yinede sağol konu açtım bununla ilgili. Bulursam söylerimeyw. kardesim herhangi bir yerde brick cihaz kurtarma program olursa herhangi program paylasman yeterli olucak ..
LG G2 den elimden geldigince bu kadar ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eyw kardesim bekliyor olucam ...paket ayrıştırma hatası verdi uymadı yani kardeşim yinede sağol konu açtım bununla ilgili. Bulursam söylerim
Sen nerden vardin bu bilgiye ve dosya vsvs vardin yeni duyuyorum...arkadaşlar tabletin wpa_supplicant dosyasını bilen var mı
Joukispot u tablete bağlamaya çalışıyorum olmuyor, bi yerden okudum rootlayıp buSen nerden vardin bu bilgiye ve dosya vsvs vardin yeni duyuyorum...
Hmm.Joukispot u tablete bağlamaya çalışıyorum olmuyor, bi yerden okudum rootlayıp bu dosyayı system/obb klasörüne atıcakmışız
Etabhack diye dosya var ama.dogru mu bilemiyorum..tablete uygun rom var mı ?
hmm tableti iyice karıştırdım ya rom atmam gerek. Sen kurtarabildin mi ?Etabhack diye dosya var ama.dogru mu bilemiyorum..
287 mb kurulum.nasil bilen.de.yok ...
Mdm bsyler diyolar onu da.yaptim ama.gene ayni siyah ekran mdm birsey de gelmedihmm tableti iyice karıştırdım ya rom atmam gerek. Sen kurtarabildin mi ?
bence sen servise ver yapacak birşey yok. Daha ilk atışım olacakMdm bsyler diyolar onu da.yaptim ama.gene ayni siyah ekran mdm birsey de gelmedi
Etabfatih hack diye birsey indirdim rom mus kurulumu bilen de yok kafasina gore yapanlar varmis yok android resmi acilis ekranda kaliyormus...
Tablet hayla aynii....[emoji20] [emoji20]
rom atmam gerek daha once den attin mi