hasanhut1
Üye
buyurya bana bi cevap ver kardeş ya birisi cevap versin bana
buyurya bana bi cevap ver kardeş ya birisi cevap versin bana
buyur kardesya bana bi cevap ver kardeş ya birisi cevap versin bana
hic guncellemeben root attim simdi bu tableti guncelleyebilirmiyiz
ne güncellemesi var ki ?hic guncelleme
suan oo rootu kaldiracaksin
kaldirdigin zaman sorunlar olusacak
hic uğraşma derim..
sanırım. 4.4.2 mi ne.gelmisne güncellemesi var ki ?
öyle birşey varsa güncelleyelim ya kesin bilen yok mu ?sanırım. 4.4.2 mi ne.gelmis
deniliyor
tam emin degilim.,
henüz ben de bir bilgi yok demistim kiöyle birşey varsa güncelleyelim ya kesin bilen yok mu ?
ben hemen güncellemem zaten biraz beklerim duruma göre güncellerim ve nasıl yapacaz güncelleyiciyi sildik ?henüz ben de bir bilgi yok demistim ki
hic guncellemesen daha iyi belki bu guncellemeeden sonra sorun olusabilir
he baskasind iyi olmuştur
senin guncellemede sorun olabilir ..
ister guncelle.//\\ ister guncellene...
sana kalmış. .
[emoji6] [emoji6]
güncelleme geldiyse nasl güncelleyecez peki nasıl bakıyoruz ?ben daha yeni root attim guncelleme falan yok
yeni öğrendim bazi tabletlere guncelleme gelmis ama bazi tabletlere yani bos yere unroot yapmayin
yapilcak.hem.sansimiz yokben daha yeni root attim guncelleme falan yok
yeni öğrendim bazi tabletlere guncelleme gelmis ama bazi tabletlere yani bos yere unroot yapmayin
ben hemen güncellemem zaten biraz beklerim duruma göre güncellerim ve nasıl yapacaz güncelleyiciyi sildik ?
mc5 bazi dos,hatali veya.biyerde yanlis yapmis olabilirsin. .gencler mc5 yukledim tabletr ama bolumler yuklenmiyor %0 da kaliyor
yedeğini aldın mı sen ?mc5 i hallettim tekrar yukledim duzeldi ve gauet rahat bir sekilde oynadim ama sonra gameloft banladi beni oyun korsan diyeguncelleyici yi tekrar yuklesek ne olur ??
yedeğini aldın mı sen ?
arkadaşlar benim tabletten bir şey yaparken tabletin içinden çok kısık bir ses geliyor neden olabiliir
evet yedegini aldim ...
ses fan sesidir sarj tarafina dogru kulagini gotur sesin arttigini goruceksin