General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

mahmutpekkara

mahmutpekkara

Üye
The Shadow:

Dediklerin çok mantıklı, peki tabletlerdeki orjinal romun (GM yazılımcıların ellediği rom)
yedeğini alabilir miyiz?#/@

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Absalom

Üye
Arkadaşlar Şuan Listedeki Hangi Programları Sileceğim MDM Güncelleyici Yok ?! Acil Biraz da

Edit:Neyse gerek kalmadı Güncelleyiciyi MDM yi birde Eba SSO yu sildim

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
The Shadow:

Dediklerin çok mantıklı, peki tabletlerdeki orjinal romun (GM yazılımcıların ellediği rom)
yedeğini alabilir miyiz?#/@
Nandroid uygulamalariyla alanlar varmis oyle diyorlar. Tablet bana gelsin once elimden geldigi kadariyla stock romu paylasicam :oke:

McBoltt60

McBoltt60

Üye
McBoltt60

McBoltt60

Üye
#The Shadow
kardesim
beyler GM deki tablet. google klavyesini nasil değiş tirebilirim.. kendisi varken farklı. goruntusu.var onu yuklim dedim yüklenmiyor..
google klavyesi ni silim oyle yuklim dedim genr olmuyor.. . simdi yedek den aldim yukledim reset yapinca klavye. yi tekrar yeniden geri YÜKLE. ohoo yetti artik.bu yeni görüntülü. google klavyesini nasıl yüklerim
1. Google Android L Keyboard S5 THEMED v2.0.1 - MaxiCep

2. Android 4.4 Google Klavye Uygulaması Apk - MaxiCep
herhangi gibi bir bilgi simdiden tskrler..

The Shadow

The Shadow

Üye
#The Shadow
kardesim
beyler GM deki tablet. google klavyesini nasil değiş tirebilirim.. kendisi varken farklı. goruntusu.var onu yuklim dedim yüklenmiyor..
google klavyesi ni silim oyle yuklim dedim genr olmuyor.. . simdi yedek den aldim yukledim reset yapinca klavye. yi tekrar yeniden geri YÜKLE. ohoo yetti artik.bu yeni görüntülü. google klavyesini nasıl yüklerim
1. Google Android L Keyboard S5 THEMED v2.0.1 - MaxiCep

2. Android 4.4 Google Klavye Uygulaması Apk - MaxiCep
Once olan google klavyeyi sil. Sonra wipe cache wipe dalvik cache yapip klavyenin apk sini /system/app a at ve permissionlari ayarla.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Once olan google klavyeyi sil. Sonra wipe cache wipe dalvik cache yapip klavyenin apk sini /system/app a at ve permissionlari ayarla.
sagolsun ..
bi abi anlati wife cache yapmaya gerek yok ..
sil system app den sil sonra apk yi at resetle tekrar yukle hopp tammm root explorer. uyg. ise yarıyor. .. bu uyg unutturuyor kendisini..

McBoltt60

McBoltt60

Üye
sanirim .. wife.cache yapmaya gerek oluyor 2 klavyeyi yukleyeyim dedi. hata filan geliyor. [emoji35] tek wife cache.vardi 2 dk oldu siliniyor ve acildi .. ins. hatalar düzelir [emoji106]

McBoltt60

McBoltt60

Üye
sanirim .. wife.cache yapmaya gerek oluyor 2 klavyeyi yukleyeyim dedi. hata filan geliyor. [emoji35] tek wife cache.vardi 2 dk oldu siliniyor ve acildi .. ins. hatalar düzelir [emoji106]
bu bilgi icin tskrler

nandblow

Üye
Arkadaşım sistem uygulamalarını SnapPea programıyla sileceksiniz dedim ya önceki sayfalarda...Okumuyor musunuz ? :agla2:
benim dediğim programı indirmek lazim ama sen son sürümü indirmişsin belli ki.videonun altındaki linkten indir

mahmutpekkara

mahmutpekkara

Üye
Yaa abi, bu tabletlerin samsung telefonlardaki gibi download modu falan hiç yok mu? / yapamaz mıyız?
Ulan benim en dandik tabletin bile (ses tuşu bile yok lan :D) kurtarma modu gibi bir şeyi var, ordan rom kurabiliyorum.
edit:tabletin ismi everest everpad sc-712
başka bir edit:çaktırmayın, bu tableti rootun ne olduğunu bilmeden root attım ve sistem uygulamalarını sildim tablet açılmıyor, bilgisayar windows 8 olduğundan dolayı sürücülerini okuyamıyor, rom kuramıyorum :(
bir yardımı olabilecek varsa çok makbule geçer

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Yaa abi, bu tabletlerin samsung telefonlardaki gibi download modu falan hiç yok mu? / yapamaz mıyız?
Ulan benim en dandik tabletin bile (ses tuşu bile yok lan :D) kurtarma modu gibi bir şeyi var, ordan rom kurabiliyorum.
edit:tabletin ismi everest everpad sc-712
başka bir edit:çaktırmayın, bu tableti rootun ne olduğunu bilmeden root attım ve sistem uygulamalarını sildim tablet açılmıyor, bilgisayar windows 8 olduğundan dolayı sürücülerini okuyamıyor, rom kuramıyorum :(
bir yardımı olabilecek varsa çok makbule geçer
GM discovery. telfon o nasil sa bu da öyledir. eminim ki düşünce. . .
ayni marka samsung degil ki samsung olsa download kesin olur rom. zaten odinle atilir yada flaslanir ...
tablette Odin. farkli mi olabilir .. ide . [emoji10] [emoji52]

Üst Alt