Wipe data/factory reset ve ayni islemler tekrardan...bir sorum olucak şimdi ben o ekranı bulamamıştım başta bişey ler felan sildim bulamayınca uygulamlar bbölümünden şimdide aktivasyon bölümünün orda kernel bütünlüğü bozuldu diyor ver aynı şekilde pil kullanımına tıklayıp derleme sürümüne 7 defa tıklayınca siz bir geliştiricisiniz diyor ama geliştirici seçenekleri gözükmüyor usb hata ayıklamayı nasıl açabilirim az biraz yardım sevinirim![]()
Su kodunu guncelleyeceksin.Arkadaşlar Merhaba,
Daha önce root atmıştım fakat bazı programlar root izni istiyor SuperSu programını indirdim su kodunun güncellenmesi gerekiyor dedi bende ne olur ne olmaz diyerek güncellemedim. Programlara nasıl root yetkisi verebilirim.
Hızlı olacaksın ve tıklayacağın bölümü ezberleyeceksin...Zamanın çok az...Birkaç defada olmuyor....Uğraş lazım...Ayrıca herkes konuyu baştan beri okuyup uygulasa bu kadar mesaj yazılmazdıArtik olmuyor pile basdigimda ayarla r diyor hemen aktivasyin cikiyor
+1Hızlı olacaksın ve tıklayacağın bölümü ezberleyeceksin...Zamanın çok az...Birkaç defada olmuyor....Uğraş lazım...Ayrıca herkes konuyu baştan beri okuyup uygulasa bu kadar mesaj yazılmazdı
kardeş ben burdan güncelleyiciyi sildim de cihaz yöneticiyi bulamadım herhangi bir adı felan varmı bi yardım olurmusunSon guncellemeye gore krds mrk etme general mobilenin g sinin altına basacaksin 1 parmak altına gazi dönerken parmagini ayarla tam ekran karardiginda habire bas ses gelir zati sonra kutucuk gelince pil durumuna bas yani soldaki ne ayarlar Ekrani gelecektir mrk etme
Güncelleyici ne alaka ?kardeş ben burdan güncelleyiciyi sildim de cihaz yöneticiyi bulamadım herhangi bir adı felan varmı bi yardım olurmusun
Arkadaslar yedek filan da almıyorsunuz. ..kardeş ben her şeyi yaptım iyi hoş ama 7.maddede one click rootun yanında uninstall stock apps i bulamadım bu konuda yardımcı olurmusun
Arkadaşım sistem uygulamalarını SnapPea programıyla sileceksiniz dedim ya önceki sayfalarda...Okumuyor musunuz ?ben senin dediğin her yere kadar yapıom rootuda atıom ama onelick rootun yandıda bu dediğin 2 programı silme yok sistemlerden silmeye çalışıom o da olmuyorr uninstall şıkkı kapalı oluyorr bi yarddımcı olsan![]()

ben senin dediğin her yere kadar yapıom rootuda atıom ama onelick rootun yandıda bu dediğin 2 programı silme yok sistemlerden silmeye çalışıom o da olmuyorr uninstall şıkkı kapalı oluyorr bi yarddımcı olsan![]()
Ben kac defa acıp kapattım sarj bitti tekar doldur tekrar yap ...Hızlı olacaksın ve tıklayacağın bölümü ezberleyeceksin...Zamanın çok az...Birkaç defada olmuyor....Uğraş lazım...Ayrıca herkes konuyu baştan beri okuyup uygulasa bu kadar mesaj yazılmazdı

cwm yapmak he link atarsan sevinirim [emoji2] [emoji9]Thé Shadow, çok önemli bir konu:
Mtk Droid tools diye bir program, kendi cwm
recovery ni yapabiliyosun. ..
General mobile Discovery de falan işe yarıyor
sanırım.. sence denemeye değer mi?
Edit; yalnız olursa çok iyi olur ha
(Belki sonra linkini atabilirim .
Başka bir edit; bu tablet için tek custom rom var (.img uzantılı), bunu editleyebilir miyiz veya kendimiz sıfırdan şöyle cyanogenmod gibi 4.4.4 rom yapabilir miyiz?
SENDEYİZ ÜSTAD...
Bu ayrıntı.1ci sayfa.kisimda TAMAMI anlatilmak ta..arkadaşlar root yapamayanlar bi de söyle denesin olacak mı ? Şimdi ayarlar-güvenlik-tableti şifrele ye tıklayıp bu özelliği aktif edin sonra bataryanızı %15 kadar kullanın sonra tableti kapatıp açın şifre girme ekranı gelecek ve daha sonra pil uyarısı gelecek ordan "pil kullanımı"na tıklıyoruz ayarlar açılacak ordan "usb data ayıklamayı" açın sonra bilgisayara bağlayıp rootlayın. PC olmadığı için deneyemedim
Bilmiyorum valla olabilir ama zaten elimde tablet yok bu sene dagitacaklar daha gelince bakarim belki komsuyla ugrasamicam simdi hic tablet icinThé Shadow, çok önemli bir konu:
Mtk Droid tools diye bir program, kendi cwm
recovery ni yapabiliyosun. ..
General mobile Discovery de falan işe yarıyor
sanırım.. sence denemeye değer mi?
Edit; yalnız olursa çok iyi olur ha
(Belki sonra linkini atabilirim .
Başka bir edit; bu tablet için tek custom rom var (.img uzantılı), bunu editleyebilir miyiz veya kendimiz sıfırdan şöyle cyanogenmod gibi 4.4.4 rom yapabilir miyiz?
SENDEYİZ ÜSTAD...
Bak dene istiyosan bilgi sahibi olursun hem. Ama sanmiyorum cunku e-tab 4 mtk islemcili degil s3 teki exynos 4412 chipseti var. O programla cwm yapilabilir mi bu cihaz icin kesin bir bilgi veremiyorum maalesef elimde tablet bile yok zaten. Editlersin custom romu tabii ki de ama orasi sir anlatilmaz yapilir
Cm su an icin imkansiz device tree ydi kernel source du bunlari yapacak adam yok ortada gm de vermiyecegine gore @#$cwm yapmak he link atarsan sevinirim [emoji2] [emoji9]

Link verdin ya bu mu verdigin link [emoji55] [emoji107] [emoji107] 403 hata .sss ortada bombos site@#$Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fazla heveslenme yalnız![]()
Hadi be..Link verdin ya bu mu verdigin link [emoji55] [emoji107] [emoji107] 403 hata .sss ortada bombos site