The Shadow
Üye
Play store dan herhangi bir dns changer programını indir dns yi değiştir.her şeyi yaptım root attım çok güzel ama wi-fi gri oluyor ve bazı sitelerden başka sitelere girmiyor ya da hiç girmiyor
Play store dan herhangi bir dns changer programını indir dns yi değiştir.her şeyi yaptım root attım çok güzel ama wi-fi gri oluyor ve bazı sitelerden başka sitelere girmiyor ya da hiç girmiyor
kardeşim aynısı bende de oluyordu zamanlama ile alakalıekran kararınca 1 sn kadar bekle hemen ard arda bas gelirBATTAL GAZA kardesin dedinin hepsini yaptim ama uyari geldiginde basiyorum ayarlar yerine aktivasyona gecis yapiyor
ilk açtığında hızlıca geliştirici seçeneklerini aç aktivasyon gelirse kapat aç yine bas aç ayarları bu sefer usb hata ayıklamayi açYaptim ama yinede olmuyor buna bir care bulun

Oluyor oluyor...Olmuyor demeyin...Ben aynı tabletten 3 tane yaptım müşteriye teslim ettim...Eğer tablette başka bir sıkıntı yoksa tabikiYaptim ama yinede olmuyor buna bir care bulun
Recovery ekranına geri atana kadar wipe data factory reset yap. Bazı tabletlerde 6-7 defada anca olabiliyor.Acil lütfen cevap verin rom yapmaya çalıştım sonra tablet bozuldu wipe reset yaptım ama yine de açılmıyor tablet rootlu lütfen hep siyah ekran geliyor ne yapmalıyım bu cumartesi okula gideceğim orada pc yok lütfen
Dediğim gibi wipe data factory resetten sonra tekrar recovery ekranına atması lazım. Tekrar dene.Kimse bir şey bilmiyo muHepsini yapıyorum reboot ekrani geliyor reboot yapıyorum yine aynı
Reboot system now yazısına kendin basıyorsun yani cihaz kendisi otomatik reboot atmıyorRecovery ekrani. Geliyor oluyor orası ama yine siyah ekran
O zaman adb görüyorsa custom romu tekrar atmayı dene.Bir işim çıktı gitmek zorunda kaldım ve şimdi geldimReboot now yazısına basıyorum reset atıyor sonra açılıyor ancak yine siyah ekran oluyorNeden kimse bir şey söylemiyorThe Shadow sen bilirsin bunları
Adb görüyor mu cihazı siyah ekran varken veya ilk general mobile yazısı çıktığında ? Bir denesene pc ye bağlayıp.Kurulumu doğru yap. Adımlar sırasıyla :GörüyorSeri numarası gözüküyor
adb devices
adb shell
su
mount -o rw,remount /system
dd if=/sdcard/etab4customv1.2.img of=/dev/block/mmcblk0p9
Satır atlayacak yalnız, satırın başında cihazın hostname i yazacak ilk komutları yazarken olduğu gibi. Bunun içinde son komuttan sonra 5-10 dk beklemen gerekiyor umarım anlatabilmişimdirBunları yaptım sonra satır atladı ben de kabloyu çıkardım böyle oldu