General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

xeali

Üye
hocam ben burdaki meble ilgili herşeyi kaldırsam yedekle ve sıfırla dediğimde acaba meb geri gelir mi

The Shadow

The Shadow

Üye
hocam ben burdaki meble ilgili herşeyi kaldırsam yedekle ve sıfırla dediğimde acaba meb geri gelir mi
Gelmez.
Ama Güzel Yapmışlar Helal Olsun. Ha Orjinal Romu nerden Bulacan
Bence amator isi rom. Begenmedim acikcasi ama dandik stock romdan iyi tabi. Orjinal roma gerek yok romu kurdugunda full degismiyor system gerekli partisyonlarin yedegi var zaten. Bana gelsin hele su tablet rom cikarmayi dusunuyorum.

ByKatre

ByKatre

Üye
Gelmez.

Bence amator isi rom. Begenmedim acikcasi ama dandik stock romdan iyi tabi. Orjinal roma gerek yok romu kurdugunda fu ll degismiyor system gerekli partisyonlarin yedegi var zaten. Bana gelsin hele su tablet rom cikarmayi dusunuyorum.
Çıkar Bizden Geçti Artık :D

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
rom yapmayı biliyormusun The Shadow
biliyorsan konu açda bizde öğrenek bea :D

Cpt-Soap

Üye
harbiden shadow şu romu aldığında yapta yükleyek şu okullar da bi açılmadı tableti bi alamadım okulaar açılcağı için ilk defa seviniyom :D

xeali

Üye
Hocam bende cihazin kernel butunlugu bozuldu diye bir uyari geldi cozumu var midir.

The Shadow

The Shadow

Üye
rom yapmayı biliyormusun The Shadow
biliyorsan konu açda bizde öğrenek bea :D
Backup alir gibi yapicam. .img uzantili oldugu icin kolay geldi bu sekilde belki stock romda elimize gecer ama neyle karsilasacagimi tam olarak bilmiyorum. Bakmak lazim :D
harbiden shadow şu romu aldığında yapta yükleyek şu okullar da bi açılmadı tableti bi alamadım okulaar açılcağı için ilk defa seviniyom :D
:ehe

xeali

Üye
Hocam internete giremiyorum tabletten neyi silmem lazim sorun bitmiyor bende :D

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
Hocam internete giremiyorum tabletten neyi silmem lazim sorun bitmiyor bende :D

kardeşim cihaz yönetimii birde güncelleyici bunları sleceksin bşka bir şeyi silmene gerek yok
eğer mobogeniede uninstall yok diyorsa konuda verdiğim mobogenieyi kur orda cihaz yönetimi sil

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Arkadaşlar tablete turkcell taşınabilir wıfı alacağım da çalışır mı ?

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
    Konu Sahibi
şu reklamlarda çıkan ersinin elindekindenmi aga :D

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Arkadaşlar ben tableti şifrele yapmıştım sarjım %15 civarındaydı kapatıp açtım şifreyi girmeden düşük pil uyarısı geldi pil kullanımı dedim ayarlar acıdı ve usb hata ayıklama açıktı bu şekilde yapsam olur mu ? Acil cevap istiyorum

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar ben tableti şifrele yapmıştım sarjım %15 civarındaydı kapatıp açtım şifreyi girmeden düşük pil uyarısı geldi pil kullanımı dedim ayarlar acıdı ve usb hata ayıklama açıktı bu şekilde yapsam olur mu ? Acil cevap istiyorum

Aktifse olur tabi neden olmasin :tebessüm:

Takipçi Satın Al

Üst Alt