Ama Güzel Yapmışlar Helal Olsun. Ha Orjinal Romu nerden BulacanSahte o yapanlarda gosteris meraklisi biraz. 4.2.2 gercekte.
Gelmez.hocam ben burdaki meble ilgili herşeyi kaldırsam yedekle ve sıfırla dediğimde acaba meb geri gelir mi
Bence amator isi rom. Begenmedim acikcasi ama dandik stock romdan iyi tabi. Orjinal roma gerek yok romu kurdugunda full degismiyor system gerekli partisyonlarin yedegi var zaten. Bana gelsin hele su tablet rom cikarmayi dusunuyorum.Ama Güzel Yapmışlar Helal Olsun. Ha Orjinal Romu nerden Bulacan
Çıkar Bizden Geçti ArtıkGelmez.
Bence amator isi rom. Begenmedim acikcasi ama dandik stock romdan iyi tabi. Orjinal roma gerek yok romu kurdugunda fu ll degismiyor system gerekli partisyonlarin yedegi var zaten. Bana gelsin hele su tablet rom cikarmayi dusunuyorum.

Gelsin heleÇıkar Bizden Geçti Artık![]()
Hem bundan gelip gelmicegini de bilmiyorum gelirse bakariz biseyler 
Gelir GelirGelsin heleHem bundan gelip gelmicegini de bilmiyorum gelirse bakariz biseyler
![]()
Ins cnm yaaGelir Gelir

Backup alir gibi yapicam. .img uzantili oldugu icin kolay geldi bu sekilde belki stock romda elimize gecer ama neyle karsilasacagimi tam olarak bilmiyorum. Bakmak lazim

harbiden shadow şu romu aldığında yapta yükleyek şu okullar da bi açılmadı tableti bi alamadım okulaar açılcağı için ilk defa seviniyom![]()

vpn uygulaması yükleHocam internete giremiyorum tabletten neyi silmem lazim sorun bitmiyor bende![]()
Hocam internete giremiyorum tabletten neyi silmem lazim sorun bitmiyor bende![]()
ozelden attımşu reklamlarda çıkan ersinin elindekindenmi aga![]()

A:SDasşu reklamlarda çıkan ersinin elindekindenmi aga![]()
Arkadaşlar ben tableti şifrele yapmıştım sarjım %15 civarındaydı kapatıp açtım şifreyi girmeden düşük pil uyarısı geldi pil kullanımı dedim ayarlar acıdı ve usb hata ayıklama açıktı bu şekilde yapsam olur mu ? Acil cevap istiyorum