General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

adam akıllı mogogenie nin 2.26 versiyonu varmı acaba bendekilerin hepsi virüs buldu herhangi bir stock app silicide olurben root ettim ama kernel hatası verdi bende tekrar reset atıp unroot etmen gerekti ancak öyle tableti düzeltebildim
MDM , EBASSO gibi uygulamaları silemediğim için yapamdaım acaba hangi yazılımla yapabilirim yapanlar bir link vs yazarak yardımcı olsunlar

Son düzenleme:

Cpt-Soap

Üye
şu videoyu youtube da buldum yapamayanlar bundan denesin çalışıyor olması lazım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

S.a bu rootu yaptıktan sonra okulla ilgili bi sorun olabilirmi yada un root yapmanın yolu varmi ?

şu videoyu youtube da buldum yapamayanlar bundan denesin çalışıyor olması lazım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bundan bahsemiyorum ben
nasıl stock uygulamaları pc den kaldırırız mobogenienin 2.2.6 versiyonlarında benim anti virüs programım çok yüklü virüsler bulduğu için kurup kullanamıyorum
bana adam akıllı stock uygulama silici lazım (pc den )sen tablete daha sahip olmadığın için bilmiyorsun ama rooot atınca eğer mdm ebasso gibi uygulamaları silmez isen kernel hatası veriyor ve tabletin arayüzüne ulaşamıyorsun bu yüzden bana ayarlar ekranından ayrılmadan uygulama silecek bir yazılım lazım

sefan02

Üye
Bana rootlamayı baştan videolu anlatacak biri yokmu yardım edin lütfen :-( :-(:-(
Rootlamak istiyom ama yapamam diye korkuyom yardım bekliyorSon güncellemeden sonrada işe yarıyor mu ona göre deneyeyim
birde benim arkadaşlarıma güncelleme gelmemiş bana tek gelmiş neden oluyor bu

Son düzenleme:
son güncelleme ile olmuyor ve tablet açıkken usb debuging açılmadığı ve ya frama root un kurulmadığı için veya markette sadece izin verilen uygulamaların etkinleştirilebildiği bir düzel olduğu için en son güncelleme gelen arkadaşlar yapmasın

Full wipe ve ardından bu konudaki ilk mesaj....

Dostum merhabalar lutfen allah rızası ıcın yardımcı ol delırcem ben bu tabletle sesı duyuyorum ardına basıyorum hemen dedıgı yere bı menu cıkıyor ama hemen kapanıyor gerı aktıvasyon ekranı gelıyor napıcam ben lutfen yardım et

Cpt-Soap

Üye
uygulamları mobogeniden silip mobogeniden rottlarsınız battalaın dediği gibi yaparsınız sorun çıkmaz

Ya Beyler ben Sesı duyduktan sonra tıklıyorum pıl ve menu acılıyor ama 1 sanıye ıcınde gerı kapanıyor yardımcı olun napmam gerek

uygulamları mobogeniden silip mobogeniden rottlarsınız battalaın dediği gibi yaparsınız sorun çıkmaz
dostum sen anlamadın kendi uygulamaları (stock uygulamaları) sil seçeneği pasif yani olmuyor
bana eba ss0 mdm mdm mesajları vs vs silmek için geliştirici seçenekleri kullanan ve pc den kullanabileecğil stock app sailme yazılımı lazım siz hangisiyle yaptınız eğer
yapmadan çıkarsanız cihaz soft brick olup kernel bütünlü bozuldu hatası veriyor (rootlayıp teblet açılmıyo sana bu ekranı geçirem dite diretip sena tableti sevise gönder bir daha uğraşma tarzında bir mesajla yolluyor ben konunun tüm sayfalarını 5 6 kere okudum ve bazıları mobogenie nin 2.2.6 versiyonunda varmış ancak ben tüm 2.2.6 versiyorunda virüs buldum eğer bu yazılımları silmez isem tvbletim açılmayacak ve servise vermek zorunda kalacağım (yani biraz hızlı cevap verirseniz mutlu olurum iyi forumlar)

kardeş sendedemı aps unınstall cıkmıyor ?

Arkadaş mobagenie virüslü değil, büyük ihtimal senin antivirüs avast; kalkanları geçici olarak devre dışı bırakıp kur ve işini bitirdikten sonra silersin...

Cihaz yönetimini bulamıyorum eba ss ıle guncelleyıcıyı kaldırdım cıhaz yonetımını bulamadım ama 2sını kaldırdıktan sonra kapadım actım kernel hatası verdı suan acılmıyo bı yardıcı olun cıhaz yonetıcısını nasıl bulacam mdmyı kaldırsam hata geçermı yardım

Öncelikle çok teşekkürler böyle bir konu hazırladığınız için. Anlatımlara harfi harfine uyarak root etmeyi başardım. Root attıktan sonra MEB in programlarını kaldırmak için Mobogeine 2.2.6 sürümünü kulladım açıkcası biraz aradım ama bir sitede buldum benimde tuzum olsun diyerek linkini vereyim

Not: Facebook, Twitter gibi uygulamaları yüklüyerek test ettim SetDNS ise çok iyi çalışmakta
Cihaz yönetimini kaldırmadığından olmuş. PC ile tekrar bağlayabilirsen cihaz yönetimini kaldırmayı dene. Pek sanmıyorum ama. Konudaki daha bilgili arkadaşlar yardımcı olsunlar lütfen.

Tepkiler: mahmutpekkara ve Jelly Beanci
    Konu Sahibi

buyur kardeşim bu mobogenienin linki eğer virüs veriyorsa anti virusu kapatıpda dene bir kaç arkadaşında pcsinde virus buldu.
bende mcafee bulmuyor gerisini sen düşün

ben geçen sene aldım tablet aynı ama isimler farklı bende mdm ve mdm mesajlar falanlar var onları silmem lazımbu arada yaptım ve eğer 3.0 yüklü ise 2.2.6 yı falan yüklemeyin önce yeni sürümü kaldırın ve fazla abanmayn yani takın 1 dk bekleyin sonra mogogenie aç açılınca 10 sn bekle yoksa hata falan veriyor
eğer geçen seneki tableti alanlar (tablet bire bir aynı fakat yenilere yeni yazılım geliştirip okullara dağıtmışlar ve eskilere günceleme geldi ve silmeniz gerekenler

MDM ,MDM Mesejlar ,MTPT ,mpgpstest , EBA SSO silin tableti yeniden başlatın sizden dil isteyecek bende eset var geçici süre korumayı kaldır seçeneği ile yaptım sonra kaldırıp virüs tarattım

Cpt-Soap

Üye
Vüris programını devre dışı bırakarak işini yapTableti bu arada alamadık hala 1 hafta içinde alcaz büyük ihtimal