General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Ne yapcaz artık; ya romu yükliyecez ya da bir

tabletçiye verip sen sağ ben selamet... (

ByKatre

Üye
tabletçi ne yapacak ona

Wipelari yap yanlis bisey yapmadiysan duzelir eninde sonunda

Tepkiler: mahmutpekkara

Anakhaaa

Üye
Ben bu sabah denemelere başladım. şu wipe işlemini bir türlü yaptıramadım tablete. %15 altında olunca da sadece birkaç şansım oluyor sonra yine şarja takıyorum. umarım çok uzun sürmez de hemen root u atarım. Bu MEB sinir sahibi etti beni. Birçok samsung, HTC telefon rootladım, rom yükledim bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum.usb hata ayıklama modunu açtım ama bilgisayarda mobageine i açtığımda bilgisayar MTP yüklenemedi dedi ve program bende USB Debugger yüklememi istedi şu an hata ayıklama modu açık ama MTP yüklenmedi diye mobagenie tableti görmüyor yardımcı olabilecek var mı?

Hocam 2.sorun için çözüm---> ayarlardan depolamaya gir ve tabletin en sağ üstünde 3 çok küçük kare üst üste, ona bas (tanıştırayım kendisi seçenekler menüsüdür ) sonra mtp yi seç bağlamayı dene

Bu farklı bir şey---> tableti normal olarak aç (kayıt ettir falan) sonra framaroot yükleyip rootla, olmaz ise ayarların kendisini uygulamalarda çalışanlardan 2 kere durmaya zorla (kapanacak, tekrara aç) şimdi gerçek ayarlardasın...

Anakhaaa

Üye
az önce tableti mobo ile rootladım ama uninstall bölümünü programda göremiyorum ve tabletin yine şarjı bitti ve kapandı. şu an sanırım cihaz rootlu ama herhalde normal açıldığında eski haline gelecek ve ben bütün işlemleri bir daha yapacam ama bugün hızlı ilerleme kaydettim sanırım. haftasonu bu işi bitirecem.

bir soru mobogenie e bağlandığımda karşıma sadece normal menü geliyor. root yada unroot falan çıkmıyor şimdi! ne yapmam lazım?

ikinci soru cihazı unroot yapmak için başka bir program kullanabilir miyim? yada bu işlemler için başka bir yol?

Hocam kingoo root işini görebilir..

Mobageniede one click root menüsü var ona tıklayıp unroot yapabilirsin...

Tabletini geri açtığında hala rootlu kalır...

Belki işine yarayabilir.

(illa kullan demiyorum, reklam yapmam yani )

Anakhaaa

Üye
İnadım ve yardımlarınızla ve tabi ki BATTALGAZA'nın anlatımıyla root u ve diğer işlemleri yaptım. şu an cihazıma kavuştum. bir şey sormak istedim. Mesela gün geldi cihazın ilk hali lazım oldu. bu Güncelleyici ve MDM yi kaldırmamız bize sorun çıkaracak mı? Bir de çıkaracaksa, biz bunları nasıl geri getirebiliriz.

Tahminlerime göre Wipe yapsak geri gelmez mi?

asiyim01

Üye
olmuyoooorrrrr fabrika ayarlarına dönmüyooooorrrrrrr...

Hocam wipe yaparsan geri gelmez ancak o uygulamaları (mdm, güncelleyici falan) root explorer ile izinlerini ayarlayıp kurarsan ve unroot yapıp wipe yaparsan tabletin eski haline geleceğine inanıyorum...
olmuyoooorrrrr fabrika ayarlarına dönmüyooooorrrrrrr...
Olmaması için sebep nedir? Çok uğraşırsan yaparsın dostumThe Shadow;

Bu tabletlerin download mod gibi bir şeyi yok

mu y@?

asiyim01

Üye
mobigene de uninstal yokbiraz ilerleme kat ettim root yaptım ama bu sefer de güncelleyici ve mdm yi kaldıramadım şarj bitti yine başlayacaz baştanuygulamaları seciyorum fakat mobigene deki kaldır sekmesi pasif durumda

baskil43

Üye

asiyim01

Üye
kardeş hepsini yaptım ama mobegine ile hiçbir uygulamayı kaldıramıyorsun. kaldır seçeneği pasif durumda.

Cpt-Soap

Üye
mobognienin eski sürümünü yükle düzelir beyler bu arada ksurama bakmayım tatildeyim online olamanadım uzun bir süre

Tepkiler: asiyim01

asiyim01

Üye
kaananil123' Alıntı:
mobognienin eski sürümünü yükle düzelir beyler bu arada ksurama bakmayım tatildeyim online olamanadım uzun bir süre
Aynen mobegenie 2 ile hallettim... Yöntem işe yarıyor ama gerçekten sabır istiyor 2 gün uğraştım

Anakhaaa

Üye
Tableti 2 gündür full performans kullanıyorum oh be valla çok rahat. yalnız tek derdim bu kaldırdığım 2 uygulamayı nasıl geri getireceğimle alakalı. Onu da çözdüm mü kafam daha rahat olacak

Eşim öğretmen, acaba bu şekilde yani root lu kullanabilir mi okulda tableti? Bir de ben unroot yapmadım hala rootlu duruyor

ben tableti ancak bugün aktifleştirebildim(şifre unutmuştum sordum bana geri söylediler) ve artık uygulama ve kitap yüklenmiyor siz ben yokken baya yazı yazmışsınız ama meb sanırım güncelleme tarzı bir yama ile açıkları kapamış şuan nasıl uygulama yükleyebilirim mdm devre dışı bırakıyor (eskiden aktifleştir deyince düzeliyordu şuan her basışımda tekrar dere dışı bırakıyor

konunun ilk sayfasını okudum ve yapmaya karar verdim ancak bu yöntem ile kesin sonuçm alıyormuyuz ve eğer başarısız olursa tablete bir şey olur mu ?

Son düzenleme:

Cpt-Soap

Üye
biz tableti bu hafta alıyoz olmadı haftaya en geç