The Shadow
Üye
Xda yi arastir derim genel bi konu.bencede custom romun nasıl yüklendiğini anlatmak ve linkini atmak gerek becerebilirsen burda anlat
shadow kardeşim burda permission derken ne demek istedğini açıklayarak bizi aydınlatabilirmisin ?
Yoo anadolu liselerinde de veriyolarimamhatiplerde bu tableti veriyorlarmis duyduğuma göre, bende imamhatipe geceyim bari bu sene
adb devices
adb shell
su
mount -o rw,remount /system
dd if=/sdcard/etab4customv1.img of=/dev/block/mmcblk0p9
/dev/block/mmcblk0p9 sakat bölümXda yi arastir derin ve genel bi konu.
Yoo anadolu liselerinde de veriyolar@BATTALGAZA al sana romun kurulumu
Kod:adb devices adb shell su mount -o rw,remount /system dd if=/sdcard/etab4customv1.img of=/dev/block/mmcblk0p9
Değil. Komşunun tabletine kurdum bende bu romu işlemler doğru yapılırsa sıkıntı çıkmıyor/dev/block/mmcblk0p9 sakat bölüm
Ne adamsın be emiran komsunun tablete rom atmak nedirDeğil. Komşunun tabletine kurdum bende bu romu işlemler doğru yapılırsa sıkıntı çıkmıyor
Değil. Komşunun tabletine kurdum bende bu romu işlemler doğru yapılırsa sıkıntı çıkmıyor
Ne adamsın be emiran komsunun tablete rom atmak nedir
Ne adamsın be emiran komsunun tablete rom atmak nedir
bende okulu deyiştiriverem gari ozaman
sivrisineğin yağını çıkartmak bu olsa gerek
Öncelikle permission izin demek ve system app larının izinlerini root explorer gibi programlarla yapıyoruz,yoksa çalışmazlar, bu bir.bencede custom romun nasıl yüklendiğini anlatmak ve linkini atmak gerek becerebilirsen burda anlat
shadow kardeşim burda permission derken ne demek istedğini açıklayarak bizi aydınlatabilirmisin ?
Öncelikle permission izin demek ve system app larının izinlerini root explorer gibi programlarla yapıyoruz,yoksa çalışmazlar, bu bir.
İkincisi shadow ,sana çok teşekür ederim bende bir komut eksikti, onu verdin.
BATTALGAZA bir link koyabilirsem yaparım herhalde... (bir 2 güne çıkar)abi bir soru:
mobagenie virüslü mü değil mi???
LAAAAAAAAAN:ds:fWQWED
Bilgi verdiğin için teşekür ederim dostum..Mobogenie virüslü değil sadece kendilerini zorla yüklettiriyor adamlar o kadar
Bilgi verdiğin için teşekür ederim dostum..
Google play dan usb debug uygulamasını indir yada tableti çalışan birinin ayarlar.apk sini al ve system/app root explorer ilehocam rootu attım belli bi sure kullandım aklıma bişey geldi
system/app ye framarootu yükledim sonra oyun felan oynadım şarjı bitti kapandı şarja takıp açıtığımda kilit ekranı gelmedi siyah ekran geldi format attım framaroot yüklü bişekilde açıldı.
Buraya kadar onemli bi sorun yok!!!
sonra pcden oyun yükleyim dedim pcye bağladım pc gormuyor (mdm polysevirce felan kaldırmıştım onceden) bi root atayım dedim framarootu açtım frama root hata veriyor ayarlardan uygulamara girdiğim anda ayarlar hata veriyor
yardım!!!!!!!!!
Ne bu stock rom falan mi ?Google play dan usb debug uygulamasını indir yada tableti çalışan birinin ayarlar.apk sini al ve system/app root explorer ile
permissions ları ayarlayarak kur(3 çarpı 3 kutu olucak L harfinin üstten simetrisi şeklinde ve hiç tam sağdaki kutulara tik
koyma)usb debug hata ayıklama için işe yarayacak mekqan3858Evet gençler, dosya hazır! Buyrun link: ----Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız----
MEB e çaktırmayın ha,kurtaramayız sonra...
(romu kendime yüklemeden başkaları yükleyecek)
Yok hocam xda daki aynı rom, sadece anlatımlar ve birkaç eklenti var.Ne bu stock rom falan mi ?
Yok hocam xda daki aynı rom, sadece anlatımlar ve birkaç eklenti var.
Daha kurmadin mi ?romda cikarmislar vay ehe kurim
Bu sene baska tablet dagitilcak diyolar amakardesim alsin kurucam bu sene
casper vereceklermis [emoji1]Bu sene baska tablet dagitilcak diyolar amaGelsin de ona da ben yaparim biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?