HEM TUŞ TAKIMI IŞIKLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IŞIKSIZ DİYENLER İİ BAKSIN.. ve nokıanın tuş diziliminden binkat ii tam mesaj telefonu şunu söyleyim verdiğiniz paraya değerr!!!ya bi yürüyün gidin ben dst q300 kullanıyorum ve tuştakımı ışığı da var ayrıca sesi de mükemmel...Ben aldım çok çok qüzeL bi teLefon deqil msjlaşmak için süper bi tel camerası 3.2 dediğine baqmadın daha 3 qün önce aldım telefon çok hızlı internetide çok hızlı ama içi çakma çin malı qibi menuleri filan ayrıten arkadaşın dediqi qibi trackballdan başka aydınlatama yok klavyesinin ışığı yok ben trackball ile aydınlanıyo yani biraz zor oluyo çok karanlıkta msj yazmak ama hiç bu kadar hızlı bi tel kullanmamıştım menulere qirişleri filan dışarı ses verişide experss musıc lerle aynı ama iç menu tasarımı qerçkten kötü biraz göze hitap etmiyo çift sim olayıda qüzel ayrıca![]()

zil sesi yapmak için:arkadaslar ben telefona profil resmi yapamıyorum vede zil sesi yapamıyorum onu nasıl yapabilirim q300 de

arkadaşlar kulaklık girişini yaptım eğer sizde de olursa jakı çıkartın bi yarım 15 dk bekleyın düzelir bendede düzeldiya bi yürüyün gidin ben dst q300 kullanıyorum ve tuştakımı ışığı da var ayrıca sesi de mükemmel...
Yanlız bugün telefonu müzik setine bağladım. sonra jakı çıkartınca gene kulaklık takılı gözüküyor... sadece problemi bu... biri bana yardım etsiiiin acil arama yapmam lazım
----------Eklendi @ 15:28:25 ---------- Yazıldı @ 15:24:30 ----------
zil sesi yapmak için:
Menü-Ayarlar-Kullanıcı Profili-Dış mekan-Özelleştir-Melodi ayarları-SIM1 veya SIM2 Gelen arama.
Burdan yapabilirsin.![]()