Karşılaştırma General Mobile Disvovery Takas

Sponsorlu Bağlantılar

Pyschoxx

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Disvovery Takas
Arkadaşlar ilk discovery'mi aldığımda mutluydum ama gittikçe androidden ve büyük ekrandan sıkılmaya başladım en yakın arkadaşım aceleyle nokia lumia 620 aldı onla takas yapalım dedi ailesine sordu tamam dediler bizimkilerde tamam falan sizce yapmalımıyım oyun pek oynamam ama şeyden tereddüt ediyorum bağzı oyunlar 512mb ram olduğu için indirilmiyor mesela temple run 2 ama başka bi arkadaşımdada lumia 520 var o açıyo herneyse wp8.1 çıkınca bütün wp8 telefonlara gelicekmiş zaten sizce yapmalımıyım ekranı falan ufak hoş yani? şarjı falan iyi gidiyo diyo sizce_

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ben olsam değişmem 4çekirdek 1,2ghz 1gbram power sgx544 ekran kartı (andreno 305den iyi ) 1800mah batarya ön kamera desen 2mpx nokia lumia 620nin gmd den üstünlügü nfc olması diğer her türlü gmd alır bluetut 3,0lumia da gmd de 4,0 gmd de 3g hızı 42mps lumia da 21mps diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

Pyschoxx

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam değişmem 4çekirdek 1,2ghz 1gbram power sgx544 ekran kartı (andreno 305den iyi ) 1800mah batarya ön kamera desen 2mpx nokia lumia 620nin gmd den üstünlügü nfc olması diğer her türlü gmd alır bluetut 3,0lumia da gmd de 4,0 gmd de 3g hızı 42mps lumia da 21mps diye biliyorum
senin bahsettiğin özellikler teorik ama wp'de çift çekirdek işlemci ile çok stabil çalışıyo androidde quad core 1.2Ghz olsa ne yazar sonuçta adroid bu kasar yani

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
mehmettech

mehmettech

Üye
Değişme.

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
bence değişme çünkü L620 stabil fakat 512 mb rami var oyunlarda sıkıntı yaşarsın

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Değiştirme. Bende Lumia 620 var ve akıcılık dışında Discovery'den üstün yanı yok pek. İlla Windows Phone 8'e geçmek istiyorsan Lumia 1320 al diyeceğim ama büyük ekrandan sıkılmışsın. Her neyse, ben olsam değiştirmezdim. Ama istersen benim 620'yle değiştirelim senin Discovery'yi. :ehe

Pyschoxx

Üye
    Konu Sahibi
lumia istiyo canım lumia 1320 büyük ekralı aslında sorun olmazda peder bey almaz :agla2:

Kerim.

Kerim.

Üye
Sakin değiştirme 620yle

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
525 le olabilir

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
lm 820 altında cihazlarla değiştirmek mantıklı değil

beytullah6767

beytullah6767

Üye
en az 820 al

Invoke

Invoke

Üye
WP geçersen 1Gb rami olan bir cihaz tercih et.

Pyschoxx

Üye
    Konu Sahibi
820 arıyorum ozaman takaslık incelemelerinede baktım lumia 820 gayet iyi ama okadar pahalı cihazı 650tllik tel ile takas yaparlarmı bilmiyorum wp8 sevmeyen birini bulmam gerek :biggrin:

0MG90

0MG90

Üye
Ben olsam hayatta wp ile takas etmem.

avast

avast

Üye
920 bile bulursun uste 100 200 verirsen

Pyschoxx

Üye
    Konu Sahibi
Siz bu telefonlari nasil buluyonuz takaslik anlamadim :D ben simdi nasil bulabilirim biraz yol gosteriin be abiler :D daha once böyle bisey yapmadiydim cunku yol yordam bilmem sahibinden.coma ilan verdim ama adam antalyada olsa nasil takas edicez yani bunun icin gelistirilen bi teknoloji varmi?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
820 ile takas et mesela veya gel benim 625 le takas edelim derdimde 16 gb ise belki :cool