general mobile discovery

Sponsorlu Bağlantılar

samed24

Üye
    Konu Sahibi
general mobile discovery
Merhaba arkadaşlar ben general mobile discovery aldım 1 ay önce bir de temperli ekran koruyucu bunu ilk taktığımda hiçbirşey yoktu fakat söküp 2. Seferinde yapıştıracağım tarafı tozlanmış ne yapmamı önerirsiniz lütfen yardım

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Merhaba arkadaşlar ben general mobile discovery aldım 1 ay önce bir de temperli ekran koruyucu bunu ilk taktığımda hiçbirşey yoktu fakat söküp 2. Seferinde yapıştıracağım tarafı tozlanmış ne yapmamı önerirsiniz lütfen yardım

yenisini al mesela :bottom: :bilmm veya normal bi para bandını al yapıştır tozların üstüne sonra kaldır bakalım belki tozlar banda yapışır :D ben bi kere böle yapmıştım :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: samed24

samed24

Üye
    Konu Sahibi
Para bandı alır mı sizce yani bu jelatin değil temperli sert bir cam ?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Para bandı alır mı sizce yani bu jelatin değil temperli sert bir cam ?

temperli sert cam derken ??? resim atarmısın birde eğer camsa daha rahat yapışır diye düşünüyorum :yuru :ehe :bigstar:

samed24

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi jelatin değil bir yerde okudum adam yıka diyo fön makinesiyle kurut yapışkanı gitmez diyo ama ben yapmadım

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Şimdi jelatin değil bir yerde okudum adam yıka diyo fön makinesiyle kurut yapışkanı gitmez diyo ama ben yapmadım

denemeye değer ama yıkarsan yapışkanı gider hrlde yni s.ss :lac: :lac: :lac:

samed24

Üye
    Konu Sahibi
Temperli cam dedikleri 9h sertliğinde bi ekran koruyucu bunu keşke kaldırmasaydım :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt