General Mobile Discovery Video İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
hayırlı olsun buarada söylemeyi unuttum :)

enterneoll

enterneoll

Üye
merto0180

merto0180

Üye
Hayırlı olsun :) Siyahı hiç böyle güzel gelmemişti gözüme beyaz düşünüyordum ama şimdi yine kararsız kaldım
:hmmm :D

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar :tebessüm: bugün biraz yoğunum yarın ve ileriki günlerde telefonun fotoğraflarını oyun performansını paylaşacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Sarangni

Sarangni

Üye
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Videoyu izledim siyah cidden çok şık duruyor iyi bir tercih olmuş renk seçimi. Yalnız daha bir saat önce aldığınız cihaz için çok memnunum demeseydiniz eyiydi :D

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Videoyu izledim siyah cidden çok şık duruyor iyi bir tercih olmuş renk seçimi. Yalnız daha bir saat önce aldığınız cihaz için çok memnunum demeseydiniz eyiydi :D

Cihazı alır almaz video hazırladım amatörce oldu ilk video sonrakilerde dikkatli olucam :ehe

Sarangni

Sarangni

Üye

Cihazı alır almaz video hazırladım amatörce oldu ilk video sonrakilerde dikkatli olucam :ehe

Konuşman gayet akıcı video hazırlamaya devam edersen cihazı alacaklar için iyi bir rehber olursun diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin. ;)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
oyun oynarkende cek bekliyorum

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Konuşman gayet akıcı video hazırlamaya devam edersen cihazı alacaklar için iyi bir rehber olursun diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin. ;)

Teşekkür ederim :) vaktim oldukça çekerim video :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
hayırlı olsun telefonun güzel video olmuş kısa ve öz :D
bende dün aldım siyahını arkasındakı yazı dısında dıs gorunus nexusa çok benziyor ayrıca çok hafıf elde yok gıbı telefon o fiyata kusursuz bir cihaz benım açımdan eksilerini sayıyıym size telefonda tercihlere özel bi yer verilmemiş genel sesszi toplantı vs. gibi telefonun sesi aslında çok güzel ama biri ararken yada mesaj geldıgınde çok yuksek ses vermıyo ve tıtreşimi çok az titreşim ayarı yok keske olsaydı ama kesinlikle pişman değilim hafıza kartına kurdum herşeyi ve telefon rr3 de 2 kere kastı sımdıye kadar onlardada arka plan uygulamaları acıktı hafıza kartından çalıştırmasına rağmen çok menumun alacak arkadaşlar için çok doğru bir tercih olabilirr

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Resim ekledim arkadaşlar siyahı merak edenler için :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Siyahi cok şık ya:dondum:

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
nerden alıyorsunuz bunları heryerde ön siparişte

fk555897

fk555897

Üye
Güzel telefon hayırlı olsun.

KayraBey

KayraBey

Üye
Telpa sitesine girin bayi listesini açın size yakın olan bayileri arayın mutlaka bulursunuz

Üst Alt