nokia_belle
Üye
hayir yargilamadim ben sadece bilgine ek bilgi kattim.bu discvovery sevdasi ne anlamadim ben.s2 gibi bir telefonla karsilastirilmasi mantiksiz.tamam diskarda guzel ama kendisinden ustun telefonlarla karsilastirmayin.
diskarin alternatifi s3mini ve o segmentte bulunan cihazlardir
ben performans testlerine bakmadim sen bakdinmi peki?Resmen direk 4 çekirdek 2 çekirdek olayına bakarak karar verdiğimi iddia etmişsin ya da öyle anlaşılıyor. Neyse...
Discovery'nin alternatifi S3 mini değil. Discovery sevdam da yok, mantıklı olanı söylüyorum. S2 de discoveryden üstün bir cihaz değil.
diyecek birseyim yok oyle olsun bakalim.iyi gunler.bunu hakli oldugun icin degil tartismak istemedigim icin yazdim.Bosuna s2 ile discovery'i kiyaslamayin,burada s2'nin ikinci eli discovery'e yakin tamam ama bu demek oluyor ki sadece burada gecerli. Ayrica s3 mini discovery'le ayni performansta degildir siz sadece fiyat performansini karsilastiriyorsunuz,o zaman biz de çin'in fiyatlarini sunalim bakin surda boyle diyelim? Biçilen fiyatla alinan performas her kullaniciya gore degisir o yuzden bos yere ayni fiyatlara 2. el fiyati yakin olan ayri kulvarlarda olan telefonlari eş deger sanmaya gerek yok zaten s2,s3 mini bunlarin ikisi de ayni seviyede olan telefon degil basta ekran boyutundan dolayi farkli sinifa giriyor iki samsung
S2 ve s3 ün antutu bilgilerine baktım ikisinde de mali-400mp yazıyor s3 deki gpu 4 çekirdek değil mi ?Yanlış araştırmış olmayasın? @HAM ZA S2de Mali400MP olması lazım. 4 çekirdekli değil.
Benchmarklara fazla takılma ama Discovery, S2den daha düşük puanlar almıyor. Antutu skoru daha yüksek, diğerlerinden haberim yok. Benchmarkları fazla önemsemiyorum. Şöyle söyleyebilirim kendi adıma, diskavrinin s2den düşük kalan tarafı kamerasıdır. Onun dışında şunu da söyleyim iki cihazda çevremde olan cihazlar. Hatta S2 ile bayağı içli dışlıyım. =P S2 mi GMD mi sorusuna kesinlikle GMD derim. Ayrıca GMD'nin ekranı 720p ve 4.7" yani daha büyük boyutlar ve yüksek çözünürlük. @Cenqizhan.
Usta varya senide dahil ettik konuyaElbette discovery
oyunda iyi olmasının sebebi s2 nim cozunurlugu dusuk siz o oyunu discovery de HD ekranda oynuyorsunuz
Tam butce verin bana yardımcı olayımUsta varya senide dahil ettik konuya
Sence discovery alsam pişman olurmuyum acaba ?
S2 ve s3 ün antutu bilgilerine baktım ikisinde de mali-400mp yazıyor s3 deki gpu 4 çekirdek değil mi ?
Yaklaşık 500 lira filan ben touchwiz arayüzüne alışkın olduğum için discovery ye pek sıcak bakamadim doğrusu touchwizli custom romlar da performans nasıl discovery de?Tam butce verin bana yardımcı olayım
Elbette memnun olursunuz hali vazırda 20ye yakın custom rom var bizim cihaz icin.
Benim forumlarda okuduğum s2 gpu sunun 4 cekirdekli olduğu s2 kullanan daha iyi bilir tabiki.Mali400-MP 1 ile 4 çekirdek arasında olabiliyor, diye biliyorum. S2de 1 hadi bilemedin 2 çekirdek vardır.
Tamam ppi oranı düşüktür ama o kadar da kötü değil4 çekirdekli olması mantıken imkansız 3 yıllık telefon çünkü ikisi arasında da gmd her türlü daha iyi s2de pikseller belli olur ama gmd hd ekranla başı çeker bazı oyunlada bir tık geride olması önemli değil
480x800 ppi biraz düşük kalır gmdnin yanında biraz sırıtır ama renk konusunda kesinlike s2 amoledden dolayı fark atar düşüncesindeyim c6dan gmdye bakınca bile gmdnin renkleri bi garip geliyor lcd olmasından dolayı alışkanlıkla alakalıS2de pixeller belli mi olur?O kadar da değil.
bende aynı düşüncedeyim seninle amoled ekran candır ya480x800 ppi biraz düşük kalır gmdnin yanında biraz sırıtır ama renk konusunda kesinlike s2 amoledden dolayı fark atar düşüncesindeyim c6dan gmdye bakınca bile gmdnin renkleri bi garip geliyor lcd olmasından dolayı alışkanlıkla alakalı
göz zevkimiz aynıymışbende aynı düşüncedeyim seninle amoled ekran candır yaips miş lcd miş fos kalır yanında amoled ekranlı çok telefon kullandım gözüm alışkın değil lcd ye
arkadaşına söyle güncelleme yapsın telefona son güncellemeyle o sorunlar çözüldü diye duydum ama tabi gm discovery kullanan arkadaşlar benden daha iyi bilirbende gmd almayı düşünüyorum ama arkadaşta var telefon şarj sorunu ortaya çıktı birde kamerasını beğenmedim bazı fotoğrafları iyi bazılarında hafif bulanıklık var birde gps biraz geç bağlanıyor açıkcası kararsız kaldım bu fiyatada uygun telefon bulmak zor.
c6-01,s4 mini ve s3 kullandığım için ips ekran gerçekten berbat kalıyorgöz zevkimiz aynıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?