sen parayı kolay kazınıyorsun heralde4.2 kullanıyor işte güncellenmesine çok gerek yok.Şu an gayet stabil sayılır ekstra özelliğe de o kadar gerek yok bence.600 TLlik bir telefon daha fazlasını beklemek yüzsüzlük olur bana göre.Adam o fiyata koyabileceğinin en fazlasını koymuş.
Kendi mi güncelledi,yoksa siz mi yükledinizGoogle play 4.8 versiyonuna güncellenince ikonların maskları görünmeye başladı marketteki her şeyin arka planı siyah görünüyor sizde de böyle mi? Marketi sıfırladım tekrar güncellendi yine aynı.
Evet ben de farkettim. Ne kadar önce kapatmak istesem de karşımdaki, sensörümün yavaşlığı nedeniyle benden önce kapatıyor.Arama yapıp hızlı bir şekilde kapatamıyorum sensör mü yavaş çözemedim.
Ayarlar-Erişilebirlik-Güç dugmesi çagrıyı sonlandır seçenegine tik koyun arama sirasinda guc tusuna basarak anında goruşmesini kapatabilirsiniz...Evet ben de farkettim. Ne kadar önce kapatmak istesem de karşımdaki, sensörümün yavaşlığı nedeniyle benden önce kapatıyor.
TeşekkürlerAyarlar-Erişilebirlik-Güç dugmesi çagrıyı sonlandır seçenegine tik koyun arama sirasinda guc tusuna basarak anında goruşmesini kapatabilirsiniz...