General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

davut korkmaz

Üye
General Mobile Discovery
Dün, 01:20 ·
Değerli ‪#‎Discovery‬ takipçileri. ‪#‎KitKat‬ güncellemesi bu ay sonuna hazır duruma gelmesi bekleniyor. Yinede kesin tarih değil ve resmi açıklamayı beklemeliyiz.

mbeyhan30

Üye
tlf şarj soketi sorunu var sarj soketi ozulup yapıldıktan sonra data iptal oluyor ön kamera çalışmıyor şebeke sorun yaşıyor
4.2 kullanıyor işte güncellenmesine çok gerek yok.Şu an gayet stabil sayılır ekstra özelliğe de o kadar gerek yok bence.600 TLlik bir telefon daha fazlasını beklemek yüzsüzlük olur bana göre.Adam o fiyata koyabileceğinin en fazlasını koymuş.
sen parayı kolay kazınıyorsun heralde

calypso16

calypso16

Üye
half life yükleyip oynayan var mı?açmıyormuş oyunu galiba

smh60

smh60

Üye
Sadece tegra destekli sanırım

SHS

SHS

Üye
Discovery ile gönderdi.

niye yoh :(

Half Life ı şimdilik oynayamıyoz da Dead Space güzel oyun aga beğendim

calypso16

calypso16

Üye
Arama yapıp hızlı bir şekilde kapatamıyorum sensör mü yavaş çözemedim.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Canik
Ccihat67

Ccihat67

Üye
telefonumun dokunmatiği bozuldu verdim tamire

Ertan.D

Ertan.D

Üye
Beni de ekler misin ? Beyaz. :)

calypso16

calypso16

Üye
Muzaffer gölcü yazmış:
Discovery Kitkat ve Elite hata düzeltme güncellemeleri aksilik olmazsa 2-3 haftaya. Sorunsuz bir deneyim için test sürecini uzun tutuyoruz

ölümüne

ölümüne

Üye
Google play 4.8 versiyonuna güncellenince ikonların maskları görünmeye başladı marketteki her şeyin arka planı siyah görünüyor sizde de böyle mi? Marketi sıfırladım tekrar güncellendi yine aynı.

loneely42

loneely42

Üye
Evet bende de o sekil

calypso16

calypso16

Üye
Google play 4.8 versiyonuna güncellenince ikonların maskları görünmeye başladı marketteki her şeyin arka planı siyah görünüyor sizde de böyle mi? Marketi sıfırladım tekrar güncellendi yine aynı.
Kendi mi güncelledi,yoksa siz mi yüklediniz

ölümüne

ölümüne

Üye
Kendi güncellendi sorunlu olunca uygulamalardan google play ve google play hizmetlerinin güncellemelerini kaldırdım tekrar güncellendi fakat yine aynı

SHS

SHS

Üye
KitKat gelecek dertler bitecek :D

Ccihat67

Ccihat67

Üye
O zamana belki stock roma dönerim :)

Mustafa Canik

Mustafa Canik

Üye
Arama yapıp hızlı bir şekilde kapatamıyorum sensör mü yavaş çözemedim.
Evet ben de farkettim. Ne kadar önce kapatmak istesem de karşımdaki, sensörümün yavaşlığı nedeniyle benden önce kapatıyor.

ölümüne

ölümüne

Üye
Güç tuşu ile sonlandırılabiliyor arama, sensörü beklemenize gerek yok.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Evet ben de farkettim. Ne kadar önce kapatmak istesem de karşımdaki, sensörümün yavaşlığı nedeniyle benden önce kapatıyor.
Ayarlar-Erişilebirlik-Güç dugmesi çagrıyı sonlandır seçenegine tik koyun arama sirasinda guc tusuna basarak anında goruşmesini kapatabilirsiniz...

Üst Alt