General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Arkadaş daha almak kısmet olmadı malesef , ama her gün heyecanla bu konuyu takip ediyorum. Bende alıcam yakın zamanda inş. Fakat bu son güncellemeyle sorunlar arttı diyen arkadaşlar var ? TÜm kullanan arkadaşlara soruyorum ne düşünüyosunuz ? Şu konuya bi açıklık getirelim :) Bende alıyım mı almıyım mı kararsız kaldım
Al dostum bence.sonuçta güncelleme bu ben daha guncellemeyi yuklemedim şarj az olduğundan. Ama dediğim gibi problem varsa bu guncellemeyle.bi güncelleme daha verirler duzeltirler.önemli olan bisey yapiyor olmaları ;)

tufless

tufless

Üye
Al dostum bence.sonuçta güncelleme bu ben daha guncellemeyi yuklemedim şarj az olduğundan. Ama dediğim gibi problem varsa bu guncellemeyle.bi güncelleme daha verirler duzeltirler.önemli olan bisey yapiyor olmaları ;)

Haklısın kardeş. Oda bir bakış açısı tabikide. Güncellemeyi yaptıktan sonraki görüşlerinide paylaşırsan sevinirim. Bi kaç gün daha takip ediyim bakalım şikayetler ne doğrultuda gidicek..

n000k

n000k

Üye
Haklısın kardeş. Oda bir bakış açısı tabikide. Güncellemeyi yaptıktan sonraki görüşlerinide paylaşırsan sevinirim. Bi kaç gün daha takip ediyim bakalım şikayetler ne doğrultuda gidicek..
Tabikide dostum.guncellemeyi yrn yaparim anca.buraya düşüncelerimi yazarim.sen brz bekle madem

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
titreşim modunda tuşlar titriyor kapatamıyorsun yapmamanı tavsiye ederim ancak diğer video sorunları falan çözümlendi kendin bilirsin yinede

n000k

n000k

Üye
titreşim modunda tuşlar titriyor kapatamıyorsun yapmamanı tavsiye ederim ancak diğer video sorunları falan çözümlendi kendin bilirsin yinede
Hangi tuşlar bunlar titreyen?ekran üzerindeki fiziksel tuslarin titreşmesinden bahsediyorsun.wp telinden aliskinim buna :) .yrn guncellicem bakalim ne olacak..

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Arkadaş daha almak kısmet olmadı malesef , ama her gün heyecanla bu konuyu takip ediyorum. Bende alıcam yakın zamanda inş. Fakat bu son güncellemeyle sorunlar arttı diyen arkadaşlar var ? TÜm kullanan arkadaşlara soruyorum ne düşünüyosunuz ? Şu konuya bi açıklık getirelim :) Bende alıyım mı almıyım mı kararsız kaldım
Bana kalırsa al derim :) ben sorun farketmedim tuş titriyor bitek oda bana göre zevkli bişey :D

tufless

tufless

Üye
Bana kalırsa al derim :) ben sorun farketmedim tuş titriyor bitek oda bana göre zevkli bişey :D
Bakalım sizler kullandınız biliyorsunuz :) alıcaz en kısa zamanda inş. Tuşlar titriyor derken o kısma açıklık getirebilirmiyiz ?

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Bakalım sizler kullandınız biliyorsunuz :) alıcaz en kısa zamanda inş. Tuşlar titriyor derken o kısma açıklık getirebilirmiyiz ?
Ekrandaki tuşlar titreşimli tıkladığında titriyo :)

calypso16

calypso16

Üye
bu program uyumlu değil diyor apk sı var mı?

n000k

n000k

Üye
Hımm. Pek rahatsız ediceğini sanmıyorum :D

aynen rahatsız etmiyor wpli tellerde o fiziksel tuşlar titreşimli her zaman.o yüzden alışkınım ben alışkın olmayanlar biraz yadsıyor bu durumu.Allahtan gmd dede titreşimi açınca titriyor.benim lumiada hep titriyor ;)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Sessiz olacak sakin olacak abi titremelere gelemek biz :ehe:

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
arkadaslar bendeki discovery android 4.2.1 son surum bumu bide cpu z adli programda telefon rootlu gorunuyor telefonu 4 gun once sifir aldim telpa garantili 16 gb lik model

cunun08

Üye
güncellemeden sonra ekran kilidi yaparken kırpışma var. Sesi azaldı şarjı çok gitmeye başladı. Telefon yavaşladı. Bunlar gibi birkaç sorun daha var. Yardımcı olacak var mı

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Telefonum daha 2. güncelleme yüklüydü son 2 güncellemeyi yapmamıştım. Bugün yaptım gayet de güzel oldu bildiriö çubuğuna simgeler felan geldi kendinden şarj süresi gerçekten uzamış. Tek sorunum var aslında sorun değil ama kameradaki flaş ayarı gitmiş. Android 4.3 kamerası kullandığım için pek de sorun sayılmaz :cool

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
yokmu bir bilen

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Az önce kendi usb siyle bilgisayara baglıydı sonra telefonu cektim usbyide çekerken elim sokete değdi elektrik carptı kolum hâla uyuşuk :)

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman

zorrah

Üye
Sarji hemen bitenleri anlamıyorum ben guncellemeyi yaptım şarj daha çok gitmeye başladı

• Beğen
Tepkiler: erdi_s ve TAMER TURK

Üst Alt