General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
yeni aldığım bilgi arkadaşlar 4g ile ilgisi yok durumun Ümraniyede ki tesisde arıza çıkmış ve Türkiyenin büyük bir bölümünde sistem gitmiş.

Sarangni

Sarangni

Üye
Ümraniye de bugün AveA felç geçirdi resmen. :D

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
anilari35

anilari35

Üye
arkadaşlar daha çok mu ısınıyor sanki güncellemeden sonra

molla409

molla409

Üye
Kimi uygulamayı çalıştırmıyor ekran kartidan olsa gerek ben tarafsız bi karşılaştırma yaptım s3 ile general Mobile arasında samsung ile arasında dağlar kadar fark var telefonların ikisindende var bende telefon alacaklara tavsiyem s2 alın o paraya veya huawei alın

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Molla sallama ya artik s2 mi kaldi s3 ile fiyatini karsilastir bakalim 1 Samsung s3=2gmobile

caglar b

caglar b

Üye
Kimi uygulamayı çalıştırmıyor ekran kartidan olsa gerek ben tarafsız bi karşılaştırma yaptım s3 ile general Mobile arasında samsung ile arasında dağlar kadar fark var telefonların ikisindende var bende telefon alacaklara tavsiyem s2 alın o paraya veya huawei alın
Mali 400 için indirdigin oyun dosyalarını (s3 ün grafik işlemcisi) gmd ye atarsan tabiki çalışmaz :D programlar için öyle birşey sözkonusu degil

• Beğen
Tepkiler: anilari35
Invoke

Invoke

Üye

Sakıncalı içerik diye rapor edelim. :D

Düzeltme: Şaka tabi =P

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman

black.37

Üye
touchwiz li rootsuz launcher biliyormusunuz ama o eski ace gio launcher ları olmasın en yeni çıkan touchwiz launcher ı diyorum

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Yeni güncelleme hatalarla dolu!

anilari35

anilari35

Üye
[quote="Özkan Ç., post: 6622405, member: 450ettimgulamada yada uygulamalarda oluyor bu ben fark etmedim ama.[/quote]
10 dk real racing 3 oynadim isindigini fark ettim onceden yarim saat oynamistim isinmiyodu

erdi_s

erdi_s

Üye
Mesajlardaki yazi karakterini daha küçük yapmanin bi ayari var mi ya. Ben mi bulamadim acaba?

erdi_s

erdi_s

Üye
S2 bulmak kolay degil ki dostum. Hep ikinci el var piyasada sifir bulmak neredeyse imkansiz

cunun08

Üye
Arkadaş bu ne ya yeni güncelleme ile telefonu ekran kilidi yaparken kırpışma oluyor. Telefon yavaşladı. Sorunlar arttı resmen. Telefon resmen ısınıyor şarj da çok gidiyor.

tufless

tufless

Üye
Arkadaş daha almak kısmet olmadı malesef , ama her gün heyecanla bu konuyu takip ediyorum. Bende alıcam yakın zamanda inş. Fakat bu son güncellemeyle sorunlar arttı diyen arkadaşlar var ? TÜm kullanan arkadaşlara soruyorum ne düşünüyosunuz ? Şu konuya bi açıklık getirelim :) Bende alıyım mı almıyım mı kararsız kaldım

Üst Alt