hangi uygulamada yada uygulamalarda oluyor bu ben fark etmedim ama.arkadaşlar daha çok mu ısınıyor sanki güncellemeden sonra
Molla sallama ya artik s2 mi kaldi s3 ile fiyatini karsilastir bakalim 1 Samsung s3=2gmobile

Mali 400 için indirdigin oyun dosyalarını (s3 ün grafik işlemcisi) gmd ye atarsan tabiki çalışmazKimi uygulamayı çalıştırmıyor ekran kartidan olsa gerek ben tarafsız bi karşılaştırma yaptım s3 ile general Mobile arasında samsung ile arasında dağlar kadar fark var telefonların ikisindende var bende telefon alacaklara tavsiyem s2 alın o paraya veya huawei alın
programlar için öyle birşey sözkonusu degilKimi uygulamayı çalıştırmıyor ekran kartidan olsa gerek ben tarafsız bi karşılaştırma yaptım s3 ile general Mobile arasında samsung ile arasında dağlar kadar fark var telefonların ikisindende var bende telefon alacaklara tavsiyem s2 alın o paraya veya huawei alın

Sakıncalı içerik diye rapor edelim.
Düzeltme: Şaka tabi =P

Nedir gözüne çarpan hatalarYeni güncelleme hatalarla dolu!
S2 bulmak kolay degil ki dostum. Hep ikinci el var piyasada sifir bulmak neredeyse imkansizKimi uygulamayı çalıştırmıyor ekran kartidan olsa gerek ben tarafsız bi karşılaştırma yaptım s3 ile general Mobile arasında samsung ile arasında dağlar kadar fark var telefonların ikisindende var bende telefon alacaklara tavsiyem s2 alın o paraya veya huawei alın
bende wifi direck calismiyor ayarladan uygulama yoneticisi calismiyorNedir gözüne çarpan hatalar
Wifi directi deneyemedim ama uygulama yöneticisinde bende bir problem yok kardeşbende wifi direck calismiyor ayarladan uygulama yoneticisi calismiyor
Bende alıyım mı almıyım mı kararsız kaldım