General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
Müzik ve film arşivimi yanımda taşımak istiyorum. Class 4 64 gb kart alsam sorun olur mu?

Filmleri ve müzikleri(özellikle filmeri) 32/64 gb lik olduğunu varsaydığım hafıza kartına atarken class4 karta teorik olarak saniyede 4MB, class10 karta saniyede 10 MB hızla atarsın. Arada 2buçuk katlık bir bekleme zamanı var, ve emin ol beklemek çok sıkıcı oluyor. Class farkı da Aradaki fiyat farkına değiyor kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: caglar b

caglar b

caglar b

Üye
Filmleri ve müzikleri(özellikle filmeri) 32/64 gb lik olduğunu varsaydığım hafıza kartına atarken class4 karta teorik olarak saniyede 4MB, class10 karta saniyede 10 MB hızla atarsın. Arada 2buçuk katlık bir bekleme zamanı var, ve emin ol beklemek çok sıkıcı oluyor. Class farkı da Aradaki fiyat farkına değiyor kesinlikle.
Depolama amaçlı kullanacagım, bütçem max 60 tl, bu yüzden class 10 64 gb alamam. Benim asıl sorum discovery 64gb lık kart destekliyor mu?

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
En Fazla 32 GB destekliyor sanırım telefonu riske etme 64 gb yüksek bi değer telefona zarar verebilir

• Beğen
maktama

maktama

Üye
En Fazla 32 GB destekliyor sanırım telefonu riske etme 64 gb yüksek bi değer telefona zarar verebilir

:D:eek::D:D koptum gülmekten...
lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamaya çalışın, "...verebilir" demekle sadece olasılık belirtmişsiniz ama öyle bir olasılık da burda bahsi geçecek kadar değil kesinlikle.

Telefon destekliyor mu bilmiyorum ancak 64gb'nin zarar vermeyeceği kesin(kart bozuk olmadığı sürece).

• Beğen
SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Arkadaşlar yeni parti ürünlerde paket içeriği değiştirilmiş,telefon daha sağlamlaştırılmış diyorlar yeni parti ürün alan varmı bugünlerde ? Varsa bizi bilgilendirirse çok iyi olur.
Ayrıca bkz ; Yeni parti kutu içeriği

dulger1

dulger1

Üye
Benimki yeni parti dediğinizden fakat sizi nasıl bilgilendirebilirim bilmiyorum ancak telefon gayet güzel elimde eski parti olmadığı için kıyas yapamıyorum ama şunları söyleyebilirim kamerada pembe olayı yok ölü piksel yok şarz soketi şimdilik sıkıntı yok galeride çift camera dosyası var

• Beğen
Tepkiler: SuSKuN2010
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
benmki yeni ürün paketinden.galerideki çift kamera dosyası çözümü için google 4.3 sistemi kamerasını kullanabilirsiniz, yada güncelleme bekleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: SuSKuN2010
SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Telefonun 16 Gb olan modelini bugün istettim cumartesi günü elimde olucak inşallah sorunsuz olarak kullanırım.Telpa yetkili servisi arayıp sordum yeni partilerde sorun yok dediler :) bilgiler için sizlerede teşekkürler :)

dulger1

dulger1

Üye
Çift kamera dosyası çokta umurumda değil açıkcası varsın olsun şimdilik çözüm için güncellemeyi bekliyeceğim

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Güncelleme için belli bir tarih varmı acaba ? Ve güncellemeyi telefondan otomatik olarak yükleyebilir miyiz yoksa odin ilemi yapıcaz ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ben niye yokum listede :ehe

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Dede
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Mavii ;)

• Beğen
Tepkiler: Dede
dulger1

dulger1

Üye
Benimkide 16Gb siyah

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ben alalı 3 ay oldu o ilk resimdeki şarj aleti ve 2 . resimdeki kulaklıktan var 3. partiymiş benimki :D

Üst Alt