Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum, Samsung Galaxy Wonder usb kablosunu taktığımda daha rahat şarj oldu. O dediğin sertlik dün şarj ederken kaybolmuştu kardeşim, o yüzden şarj olmuyor diye düşünüyorum.Merhaba,
sanırım orjinal kutudan çıkan beyaz kabloyu kullanıyorsun? Fark ettiysen o kablo çok zorlanarak giriyor soket yerine. Haddinden daha geniş bir ucu var. Ben eski LG Optimus L7'min usb kablosunu kullanıyorum ve hiç bir zorlanma veya sokette sıkıntı yok, ileride olur mu bilemem. Dediğim gibi, orjinal kabloyu kullanıyorsan sorunun büyük bir ihtimal bu yüzden olmuştur.
adaptör çıkışında 5 Volt 0.1 A değerleri var bu değerler dışında bataryayı şarj ederseniz batarya ömrünüz kısalabilir.Bu yüzden orijinal adaptör kullanın.
Arkadaşlar bugün bende bir GM Discovery sahibi oldum bu blue firması işi biliyor umarım gm cihaz güncellemeleri konusunda sıkıntı yaşatmaz ayrıca bugün bir çok oyun ile testlerin oldu smart tv televizyonuma miracast ile bağlandım süper ya çok hafif bir gecikme var ama oda kadı kızındada olur kısacası f/p süper bir cihaz ne kadar aptal harcamalar yapmışım daha önce
ben yaptım 20 günde geldi aynı markanın 2600 mah lık olanını almıştım gayet güzelhaklısın da dediğin yerden hiç alışveriş yapmadım çekiniyorum açıkcası

Ödemeyi nasıl yaptınız ve baktım da satıcının feedback'i iyi değil