General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
Evet, okonuda da bilgim var, 1kaç forumu birden takip ediyorum, Okumuştum. Sıkıntı şu ki abim telefonu hem özel hem de iş teli olarak kullanıyor. Garantiye gidince sorun olucak telefonsuzluk.

Hani yukarı itince şarj kesiliyor, aşağı itince şarj oluyor, sanki trlusb girişi bacakları lehimden kurtulmuş gibi geldi.

İnternette blulifeply ya da discovery içi açılma vidyosu araştırayım da bir bakayım ne nerdeymiş, ne olabilirmiş.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Evet, okonuda da bilgim var, 1kaç forumu birden takip ediyorum, Okumuştum. Sıkıntı şu ki abim telefonu hem özel hem de iş teli olarak kullanıyor. Garantiye gidince sorun olucak telefonsuzluk.

Hani yukarı itince şarj kesiliyor, aşağı itince şarj oluyor, sanki trlusb girişi bacakları lehimden kurtulmuş gibi geldi.

İnternette blulifeply ya da discovery içi açılma vidyosu araştırayım da bir bakayım ne nerdeymiş, ne olabilirmiş.

bilmiyorsan elleme sokersen toplayamazsin servise ver

krt23

krt23

Üye
Benide yaz 4 aydır kullanıyorum süper telefon :)

Beyaz renk

maktama

maktama

Üye
bilmiyorsan elleme sokersen toplayamazsin servise ver

Sökme/toplama sıkıntı olmaz, iphonedan tut da samsungun nokia'nın birçok modelini söküp takmışlığım var ufak tamirler/parça değişimleri için. Garantisi olmasa çoktan sökmüştüm discovery'i de benim note gibi, benim note'un da girişi bozulmuştu,lehim bacakları kırılmış, bağlı olan parçayı aldım değiştirdim kendim. Bunda sanırım herşey anakarta bağlı.
Uyarı için sağol yine de.

NedenLan

Üye
arkadaşlar marketten uygulama yükleyebiliyorum ama dışardan olmuyor apk dosya formatı çalıştırılamadı mı desteklenmiyor mu ne diyor. tel kardeşimin onda aldım bu hatayı benimkinde sorun yok. 16gblık model daha 1-2haftalık tel yardımcı olursanız sevinirim.

fthakan

fthakan

Üye
benide ekleyin arkadaşlar.
arkadaşlar marketten uygulama yükleyebiliyorum ama dışardan olmuyor apk dosya formatı çalıştırılamadı mı desteklenmiyor mu ne diyor. tel kardeşimin onda aldım bu hatayı benimkinde sorun yok. 16gblık model daha 1-2haftalık tel yardımcı olursanız sevinirim.
bluetooth tan alında bildiğim çubugunun olduğu yerde alınan dosyaya basarsan yükleme yapmıyor dosya yöneticisinden bluetooth klasörüne gir ordan yükle oluyor ayrıca bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi aktifleştirmen gerekiyor.

NedenLan

Üye
benide ekleyin arkadaşlar.
bluetooth tan alında bildiğim çubugunun olduğu yerde alınan dosyaya basarsan yükleme yapmıyor dosya yöneticisinden bluetooth klasörüne gir ordan yükle oluyor ayrıca bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi aktifleştirmen gerekiyor.

bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi nasıl aktifleştirecem. dosyayı pcden attım bluetooth ile değil.

wymy

wymy

Üye
Yüklemeye çalışınca zaten seni yönlendiriyor oraya iyi oku.

calypso16

calypso16

Üye
güzel bir screenshot ve fullscreen caller programı lazım ne kullanıyorsunuz?

wymy

wymy

Üye
Screenshot gerek yok power bas ve hızlıca ses kısma hızlıca yap ama fullscreen kullanmıyorum ona bişey diyemem.

calypso16

calypso16

Üye
Screenshot gerek yok power bas ve hızlıca ses kısma hızlıca yap ama fullscreen kullanmıyorum ona bişey diyemem.
dostum biliyorum heralde nasıl olduğunu ama tuşlar pek sağlam durmuyor bende çabuk bozulacak gibi

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Güncelleme için çalışılıyomuş diye yazıyodu facebook sayfasında net bi bilgi varmı ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Güncelleme için çalışılıyomuş diye yazıyodu facebook sayfasında net bi bilgi varmı ?
yapılması beklenen bi güncelleme diğerinde de resmi bir açıklama yoktu @Buğra açıklamıştı. bekleyip görücez yani.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Ccihat67

Ccihat67

Üye
sanmıyorum daha markası ile öne çıkan firmaların çoğu alamadı 4.3'ü. tabi belli olmaz ama pekte umut etmemek gerek

Gelirsede kötü olmaz ama :D kameradaki pembeleşmeyi felan mı düzeltirler ki ?? yeni güncellemeden beklentiniz ne :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Gelirsede kötü olmaz ama :D kameradaki pembeleşmeyi felan mı düzeltirler ki ?? yeni güncellemeden beklentiniz ne :D
kameramda pembelik yok :) ama olanlara çözüm getirseler iyi olur. galerideki iki kamera dosyasına bi çözüm olsa iyi olur. kırpma problemi yaşayanlara bi çözüm. aslında benim kameradaki iki dosya dışında bi sıkıntım yok bişey istemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
kameramda pembelik yok :) ama olanlara çözüm getirseler iyi olur. galerideki iki kamera dosyasına bi çözüm olsa iyi olur. kırpma problemi yaşayanlara bi çözüm. aslında benim kameradaki iki dosya dışında bi sıkıntım yok bişey istemiyorum :)

Bendede aynı sorun var bi tek kamera dosyası inşallah düzeltirler ya 2 tarafa gidiyo arada birini silince diğeride siliniyo :D

• Beğen
Tepkiler: ccaann35 ve Özkan Ç.
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
googlein 4.3 için geliştirdiği kamera uygulamasını kullanıyorum ben şimdilik. böylece galeri problemi çözülmüş oluyor aslında :)

Üst Alt