hayir öyle bisey hic yapmadim.SD kartsiz kullandim ilk birkaç gün.SD karti taktik ayar fln hicbisey yapmadim sadece dosyalara vaktim sonra oyuna girdim olmadi.Varsayılan hafıza ayarları var ayrıca oyunu sd karta taşımaya çalışmışsınız aksi halde öyle bir sorun olmuyot
Bendede oluyordu dahiliye tasidim duzeldiBeyler?
Sorun yaratmaz istediginiz yere kurun ama gidipte modern combat 4 ü, class 2 hafıza kartına atıp oynamaya çalışmayınUygulamalarinizi dahili hafizaya kuru. Hafiza kartiniz class10 un altinda ose sorun cikarabilir.

uygulamaları kurarken SD kart takili olmadigi için zaten boyle bir secim yapmama gerek kalmadi hic.Uygulamalarinizi dahili hafizaya kuru. Hafiza kartiniz class10 un altinda ose sorun cikarabilir.
tamam discovery çok iyi telefon da s3 sattiracak kadar değil ya :-). yapmayin hazir s3 sahibi olmissunuz birakmayinBiz bugun kardesimin telefonunu kurcalarken whatsapp ta klavye sacmalamaya basladi. Ben dokunmadigim halde kendisi birseyler yaziyordu. Kasinti filan degildi ama. Sonra klavye ayarlarina girdim orda da ekran kendi kendine farkli farkli yrrlere tiklamaya basladi. Iyice sacmalamaya baslayinca pilini cikardim. Yeniden actim simdi duzgun calisiyor. Ben bile s3 umu satip discovery almayi dusundum. Ama bugunku bu olaydan sonra tereddute kapildim biraz acikcasi.
Ekranda jelatin varsa çıkarın, yada eliniz çok terli kullanmış olabilirsiniz kapasitif ekranlar, marka model farketmeksizin terle kaplanınca sapıtıyorBiz bugun kardesimin telefonunu kurcalarken whatsapp ta klavye sacmalamaya basladi. Ben dokunmadigim halde kendisi birseyler yaziyordu. Kasinti filan degildi ama. Sonra klavye ayarlarina girdim orda da ekran kendi kendine farkli farkli yrrlere tiklamaya basladi. Iyice sacmalamaya baslayinca pilini cikardim. Yeniden actim simdi duzgun calisiyor. Ben bile s3 umu satip discovery almayi dusundum. Ama bugunku bu olaydan sonra tereddute kapildim biraz acikcasi.
S3 ün en büyük avantajı rom ve aksesuar destegi ama samsungun cihazı bilerek geri plana attıgını düşünüyorum yoksa s4 ü kime satacakEvet ekranda jelatin var. Yalniz ellerim terli veya islak degildi. Zaten tekrarlanmadi bi daha bakalim.
Ayrica s3 kullanmayan bilemez. S3 biraz fazla uygulama yukleyince telefin kagni gibi oluyor. Biktirdi yani artik. Rootlayip guncellemeleri sistem icine kopyalamaktan gina geldi. Boyle idare ediyor. Dogru duzgun bi custom rom da yok. Cok var piyasada ama hepsininutlaka bir eksigi var. Aslinda cihaz cok iyi ama bana gore 4.0 dan sonra cikan guncellemelerde sorun var diye duaunuyorum. Hic duzelmedi gittikce de kotulesiyor. Samsung bu cihazin hakkini veremedi...

Evet ekranda jelatin var. Yalniz ellerim terli veya islak degildi. Zaten tekrarlanmadi bi daha bakalim.
Ayrica s3 kullanmayan bilemez. S3 biraz fazla uygulama yukleyince telefin kagni gibi oluyor. Biktirdi yani artik. Rootlayip guncellemeleri sistem icine kopyalamaktan gina geldi. Boyle idare ediyor. Dogru duzgun bi custom rom da yok. Cok var piyasada ama hepsininutlaka bir eksigi var. Aslinda cihaz cok iyi ama bana gore 4.0 dan sonra cikan guncellemelerde sorun var diye duaunuyorum. Hic duzelmedi gittikce de kotulesiyor. Samsung bu cihazin hakkini veremedi...
Telefonu kötülemeyin boşuna aynı telefon bendede var bir çok arkadaşımdada hiç böyle bir sorun ne gördüm ne duydum ayrıca s3 sattıracak bir telefon ekranının kırıldığında 600 tl vermek yerine 130 tl vermek var

tamam müdür deniycem sağolBendede oluyordu dahiliye tasidim duzeldi