General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

attach97

attach97

Üye
bi şey sorucam.. sizcede telefon biraz fazla internet harcamıyor mu ? :D yani sırf internet tarayıcısından 20-25 mb yedi 3-4 saatte :D

Peocawe

Peocawe

Üye
bi şey sorucam.. sizcede telefon biraz fazla internet harcamıyor mu ? :D yani sırf internet tarayıcısından 20-25 mb yedi 3-4 saatte :D

Telefon ile alakalı bir durum değil. Kota dostu tarayıcılar var opera mini, uc browser gibi. Bunları denemeni öneririm. 3-4 saatte max yiyeceği kota 5mb felandır diye tahmin ediyorum opera mini'nin.

Özkan senin dediğin sorunu ilk defa senden duyuyorum ben. Telefonu sıfırla istersen bi?

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç. ve tinasoft
attach97

attach97

Üye
Telefon ile alakalı bir durum değil. Kota dostu tarayıcılar var opera mini, uc browser gibi. Bunları denemeni öneririm. 3-4 saatte max yiyeceği kota 5mb felandır diye tahmin ediyorum opera mini'nin.

Özkan senin dediğin sorunu ilk defa senden duyuyorum ben. Telefonu sıfırla istersen bi?
evet haklısın biraz telefonu kotuler gibi oldu ama amacım o değildi opera mini kullanmalıyım o zaman :)

calypso16

calypso16

Üye
Benim de bir sorum olacak launcher'ler çok RAM tüketiyor falan diye okuyorum bunu nerde anlıyorsunuz.holo launcher plus kurdum

Peocawe

Peocawe

Üye
Benim de bir sorum olacak launcher'ler çok RAM tüketiyor falan diye okuyorum bunu nerde anlıyorsunuz.holo launcher plus kurdum

Uygulamalar>Çalışan Uygulamalara girdiğin zaman görebilirsin neyin ne kadar ram tükettiğini. Tavsiyem Apex kurman.
evet haklısın biraz telefonu kotuler gibi oldu ama amacım o değildi opera mini kullanmalıyım o zaman :)

Opera mini belki bi Chrome kadar internette gezinme keyfi vermez ama kota dostudur. Ben genelde dışarıda 3G den bağlandığımda tercih ediyorum. :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Apex bende menü geçişkerinde kasma yapıyo neden acaba :hmm

attach97

attach97

Üye
bi de şu bildirim ışığı sorununa bi çare vardı bi program yüklüyorduk neydi o :D

oktayasa

Üye
arkadaşlar GTA vice city ve FIFA 14 yüklü.bunlari SD kart yokken yukledim.normalde sorunsuz calisiyor ama SD karti takinca oyunlar acilmiyor.download gibi bir şeyler diyor.acaba SD kart takinca SD dosyasini görmüyor mu diye dusundum .acaba bu sorunu nazil duzeltebilirim bir bilginiz var mi ?

Peocawe

Peocawe

Üye
arkadaşlar GTA vice city ve FIFA 14 yüklü.bunlari SD kart yokken yukledim.normalde sorunsuz calisiyor ama SD karti takinca oyunlar acilmiyor.download gibi bir şeyler diyor.acaba SD kart takinca SD dosyasini görmüyor mu diye dusundum .acaba bu sorunu nazil duzeltebilirim bir bilginiz var mi ?

Sd karti taktigin zaman dahili hafiza iptal oluyor

oktayasa

Üye
niye ya ne alaka boşuna mi aldim 16 GB iiptal oluyor derken biraz acar misin ?

oktayasa

Üye
Arkadaş bi yanlislik olmasin.öyle oluyorsa 16 GB ilk discovery e boşuna mi SD kart slotu koymuşlar.

calypso16

calypso16

Üye
Uygulamalar>Çalışan Uygulamalara girdiğin zaman görebilirsin neyin ne kadar ram tükettiğini. Tavsiyem Apex kurman.
Şimdi baktım holo launcher 43mb,holo launcher plus 46mb tüketiyor

oktayasa

Üye
Hafiza karti taktigin zaman dahili hafizayi kullanamiyosun işte nasil açiyim daha :D

Onun hakkinda yorum yapamayacagim benim gözlemim bu

Yok ya bence yanlisin var öyle saçma şey mi olur.668 TL verip 16 GB ilk model aliyosun sadece 13 unu kullananabiliyosun amaml 625 TL (4gb ilk telefon) + 32 TL (class 10 SD kart ) =657 TL direk 15 GB hafiza oluyor ! çok saçma bence öyle değildir çok mantiksiz bisey.bu konuda bi bilgisi olan yok mu arkadaşlar.

Boran20

Boran20

Üye
iki akşamdır telefon kendini resetliyor

Üst Alt