General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Kırpışma sorunu kesinlikle orjinal romdan kaynaklanıyor custom rom yüklemiştim bu sorun ortadan kaybolmuştu orjinale geri döndüm şimdi bu yazıyı yazarken bile kırpışıyor 102mb lik son güncellemeyide yaptım aynıBeyler cihazımı galaxy nexus ile değişmek isteyen varmı :)

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Şükür bende yok kirpisma sorunu

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Dün gold tan yeğenime de almışlar beyaz 4gb. 1 yıl kasko dahil 700 lira. Cihaz canavar gibi kıprışma yok ölü piksel yok. Akıyor...

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.

XpLoideR

Üye
telefonda swype klavye yok bunu nasıl yapabilirim ? (rootsuz)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Beyler iki gündür başıma gelen bir durum var cihazı kapatıp açınca face twit gibi hesaplar çıkış yapıyor güncellrmr ile alakası yok ayeni oldu bi ayarını mı bozdum nedir bulamadım :)

Peocawe

Peocawe

Üye
İlk aldığım zamanlarda 1-2 defa ekran kırpılması oldu ama sonra sp flash ile orjinal yazılımı flashlamıştım yaklaşık 2 haftadır hiç bi problem yok. Cihazımın tek sorunu (sorun denirse) 1 tane sönük ölü pixeli var. Başka yazılımsal ya da donanımsal problem yok. Bu tarz sorunu olanlar orjinal yazılımı kursunlar derim ben.

someone.

Üye
Son 2-3 haftadır buraya atılan mesajların beşte üçü sorunlarla ilgili :bilmm
bende sadece kulaklık sorunu var.onun dışında ölü piksel sorunum da yok,internetim çok hızlı,oyunlar mükemmel,kırpışma sorunum zaten hiç olmadı

black.37

Üye
müzik çalar hariç benimde telefonumda sorun yok orjinal rom yüklü olan sorunu olan herkes telefona başka bi rom yüklemesinden dolayı olmuştur

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
bende sadece kulaklık sorunu var.onun dışında ölü piksel sorunum da yok,internetim çok hızlı,oyunlar mükemmel,kırpışma sorunum zaten hiç olmadı

Farklı bir kulaklık ve farklı bir müzikçalar dene bence.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Kırpılma dediğiniz nedir şu video izlerken transparan ekran perdelenmesi felan mu oyunlarda da bazen oluyo o mudur??

attach97

attach97

Üye
Cuma günü hepsiburada'dan sipariş ettiğim 16 gb modeli bugun su saatler itibariyle elime geçti.Telefonun kutusu çok hoş gözüküyor.Telefona gelince ilk açtığımda şükür ne bi ölü pixel ne de ışık sızdırmaya rastladım iyikide rastlamam kulaklığını eski telefonumda denedim cok canlı performansı var ancak şarjı olmadığı içiin discoveryde henüz deneyemedim hızı falan çok iyi çok beğendim sonunda kavuştum diyebilirim discoveryme :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Özkan Ç.
caglar b

caglar b

Üye
Cuma günü hepsiburada'dan sipariş ettiğim 16 gb modeli bugun su saatler itibariyle elime geçti.Telefonun kutusu çok hoş gözüküyor.Telefona gelince ilk açtığımda şükür ne bi ölü pixel ne de ışık sızdırmaya rastladım iyikide rastlamam kulaklığını eski telefonumda denedim cok canlı performansı var ancak şarjı olmadığı içiin discoveryde henüz deneyemedim hızı falan çok iyi çok beğendim sonunda kavuştum diyebilirim discoveryme :D
Öncelikle hayırlı olsun, 16 gb lıklarda uygulamaları hafıza kartına kurabiliyormuyuz bilgilendirirsen sevinirim

attach97

attach97

Üye
henüz o konuda bilgim yok 1.5 saat oldu telefon elime geçeli ve yeterli şarjı yok simdi şarja takıcagım ama kaç saat takmam lazım ilk takışımda bilen arkadaşlar yanıtlayabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
henüz o konuda bilgim yok 1.5 saat oldu telefon elime geçeli ve yeterli şarjı yok simdi şarja takıcagım ama kaç saat takmam lazım ilk takışımda bilen arkadaşlar yanıtlayabilir mi?
Dolana kadar tak yeter...

attach97

attach97

Üye
bi arkadaşım 12 saat doldurdum dedi de zararlı olabilir diye düşündüm ?

Peocawe

Peocawe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: attach97
virus19

virus19

Üye
Dün babama aldık telefonu 650 tl ye :) cihaz gerçekten mükemmel evo ile babamla değiştirsemmi diye düşünmeye başladım :D sırf htc nin sensesine alıştığım için cayıyorum bakalım bayram bitene kadar fikrim değişir belki :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Beyler iki gündür başıma gelen bir durum var cihazı kapatıp açınca face twit gibi hesaplar çıkış yapıyor güncellrmr ile alakası yok ayeni oldu bi ayarını mı bozdum nedir bulamadım :)
Beyler?

Üst Alt