Google play dan indirebilirsiniz.telefonda swype klavye yok bunu nasıl yapabilirim ? (rootsuz)
bende sadece kulaklık sorunu var.onun dışında ölü piksel sorunum da yok,internetim çok hızlı,oyunlar mükemmel,kırpışma sorunum zaten hiç olmadıSon 2-3 haftadır buraya atılan mesajların beşte üçü sorunlarla ilgili![]()
bende sadece kulaklık sorunu var.onun dışında ölü piksel sorunum da yok,internetim çok hızlı,oyunlar mükemmel,kırpışma sorunum zaten hiç olmadı

Öncelikle hayırlı olsun, 16 gb lıklarda uygulamaları hafıza kartına kurabiliyormuyuz bilgilendirirsen sevinirimCuma günü hepsiburada'dan sipariş ettiğim 16 gb modeli bugun su saatler itibariyle elime geçti.Telefonun kutusu çok hoş gözüküyor.Telefona gelince ilk açtığımda şükür ne bi ölü pixel ne de ışık sızdırmaya rastladım iyikide rastlamam kulaklığını eski telefonumda denedim cok canlı performansı var ancak şarjı olmadığı içiin discoveryde henüz deneyemedim hızı falan çok iyi çok beğendim sonunda kavuştum diyebilirim discoveryme![]()
Dolana kadar tak yeter...henüz o konuda bilgim yok 1.5 saat oldu telefon elime geçeli ve yeterli şarjı yok simdi şarja takıcagım ama kaç saat takmam lazım ilk takışımda bilen arkadaşlar yanıtlayabilir mi?
bi arkadaşım 12 saat doldurdum dedi de zararlı olabilir diye düşündüm ?

teşekkür ederimYeni nesil bataryalarda öyle bir zorunluluk yok. Dilediğin gibi tak şarja.
Bu arada hayırlı olsun.![]()

Beyler?Beyler iki gündür başıma gelen bir durum var cihazı kapatıp açınca face twit gibi hesaplar çıkış yapıyor güncellrmr ile alakası yok ayeni oldu bi ayarını mı bozdum nedir bulamadım![]()