General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

sparrov61

Üye
Facebook sayfasindan indirin daha rahat oluyor ben öyle yaptim

• Beğen
Tepkiler: Buğra
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Facebook sayfasından indirip öyle guncellerseniz daha rahat olur ben öyle yapmadım ama çekilecek dert değil öbür türlü.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
TheOldBros

TheOldBros

Üye
Ya arkadaşlar biraz bekleyin %0 da 15 dakika felan vaktiniz inmiyo kapatip tekrar acin öyle deneyin çok yuksek boyutlu biseyde degilki bende inmeye basladi 10 KB la indiriyordu bekledim ara ara indirme takilip 1 2 dakika sonra indirme devam ediyordu rootlular root kaldirip guncellesin

cunun08

Üye
Arkadaşlar ben güç düğmesi fena sallanmaya başladı. Tavsiyeniz nedir. Yaptırsam garanti dışında mı kalır

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi yaptım klavye falan çok iyi olmuş baya iyi oldu güncelleme

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Arkadaşlar ben güç düğmesi fena sallanmaya başladı. Tavsiyeniz nedir. Yaptırsam garanti dışında mı kalır

aynen ya bir tek şu tuş beni rahatsız ediyor sallamalı filan uygulamalar var da onlarda g2 nin çift tıklamasi kadar güzel değil.
Hayır normalde iyiydi rom kurduktan sonra soluk oldu

O zaman bir ana önce dön stock roma pek saglıklı değil herhalde o rom. ama hangi rom o merak ettim burakgonun romlarında yoktu bir problem.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
başka var mı güç tuşu sallanan

attach97

attach97

Üye
o kadar sorunlu mu ya güç tuşu?

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Güç tuşu sallananlarin telefonu beyaz renk mi

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar güncelleme yapamayanlar burdan yapabilir. indirin bunu sonra sistem güncelleme ye girin seçeneklerden yerelden güncelleme paketi seçin deyin indirginiz rari secin güncelleyin.

Buyrun link:

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Pek bir problemi yok ama emanet gibi duruyor ya.:ehe

rmzn_22

Üye
faceden güncellemeyi yerel yapsam herhangi bir farklılık olur mu telefon üzerinden yapanlarla

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
faceden güncellemeyi yerel yapsam herhangi bir farklılık olur mu telefon üzerinden yapanlarla

Yok kardeşim ne değişikliği olacak.

Bu arada kelime tahmini çok güzel oluyor yeni klavyede :ehe

• Beğen
Tepkiler: rmzn_22

zorrah

Üye
Arkadaslar ben indirdim ama yuklemiyo guncellemeyi

basri111

basri111

Üye
Bu güncelleme hala inmiyor sizdede öylemi

Son düzenleme:
caglar b

caglar b

Üye
Yeni klavyeyi küçük bulan bi benim heralde :D touchpala devam. Bu arada telefonum beyaz, güç tuşu sallanmıyor :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Net bağlantı hızı süper.

Üst Alt