General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

breksan67

breksan67

Üye
Telin rotlu olup olmadihini nasil anlayacaz

riveryilmaz

riveryilmaz

Üye
Ya benim telefona guncelle diyorum. % 0 da kalıyor. İlerleme yok. Neden acaba.

isoban

Üye
Face sayfasinda nerde guncelleme ben goremedim

breksan67

breksan67

Üye
bak kardeş ben daha yeniyim benoyunların data dosyalarını dahili bellek obb data diye atıyorum ama olmuyor sistemden depolamadan dahiliyi sectim ama olmadı hafıza kartına atınca oluyor dahilide hata veriyor

caglar b

caglar b

Üye
bak kardeş ben daha yeniyim benoyunların data dosyalarını dahili bellek obb data diye atıyorum ama olmuyor sistemden depolamadan dahiliyi sectim ama olmadı hafıza kartına atınca oluyor dahilide hata veriyor
Apk yı dahiliye kurup dataları atıyorsun ve çalışmıyor, ilginç

breksan67

breksan67

Üye
aynenşimdi asphalt 8 dahiliye attım çalışmadı hafıza kartına attım obb canavaryardım edremisin kardeş

• Beğen
Tepkiler: Buğra
caglar b

caglar b

Üye
Apk yı kaldır, dahili hafızayı seç ve hafıza kartını çıkarıp kurulum yapmayı dene

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Beyler ekranın renk doygunluğunu ayarlayacak bir uygulama yokmudurRenkleri daha canlı yapmam lazım çok soluk

• Beğen
Tepkiler: sparrov61

lucyy77

Üye
güncellme indirme yüzde 75 de kaldı . ne yapayım . durdurup sonradan devam etsem bi sorun olur mu

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra, attach97 ve BaranASYA

melodicminor

Üye
benim sorunum şu mesaj şifreleme olayı yaptım telefonun kendi özelliği olan fakat şifreyi haıtrlamıyorum şimdi ve o mesajı silemiyorum maalesef şifreyi istiyor bu sorunu nasıl çözebilirm yada nasıl kırabilrim şifreyi.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
benim sorunum şu mesaj şifreleme olayı yaptım telefonun kendi özelliği olan fakat şifreyi haıtrlamıyorum şimdi ve o mesajı silemiyorum maalesef şifreyi istiyor bu sorunu nasıl çözebilirm yada nasıl kırabilrim şifreyi.
Cihazı sıfırlaman gerekir.

sumer35

sumer35

Üye
Dün akşam gelen güncellemeyi sistem güncellemeden yükleyemedim bende sabırsızlanıp facebook sayfasında paylaştıkları linkten inirip cwm ile kurdum cihaz açıldığında gapps durdu kişiler durdu takvim durdu dedi bende tamam dedim hepsine ama gapps durdu hatasını sürekli veriyor ve cihaz açılış ekranını geçemiyor cwm den custom rom attım yüklemedi orjinal rom attım onuda yüklemedi sp flash la orjinal romu atmak istedim hata verdi ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim (telefon rootlu yüklemeden önce wipe data yaptım)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Dün akşam gelen güncellemeyi sistem güncellemeden yükleyemedim bende sabırsızlanıp facebook sayfasında paylaştıkları linkten inirip cwm ile kurdum cihaz açıldığında gapps durdu kişiler durdu takvim durdu dedi bende tamam dedim hepsine ama gapps durdu hatasını sürekli veriyor ve cihaz açılış ekranını geçemiyor cwm den custom rom attım yüklemedi orjinal rom attım onuda yüklemedi sp flash la orjinal romu atmak istedim hata verdi ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim (telefon rootlu yüklemeden önce wipe data yaptım)
Cwm ile yüklemeyecektin ki dostum güncellemeyi birde root u kaldırıp yapmalıydın. Ama şu adımda ne yapmalısın onun hakkında fikrim yok. Wipe data yapıp reboot yapıncada mı açılmıyor.

cunun08

Üye
Arkadaşlar sistem güncellemeden arıyorum güncellemeleri. Ağ problemi uyarısı veriyor. Birde telefon rootlu değil. Nasıl güncellerim

breksan67

breksan67

Üye
Dediğini yaptim olmuyor apk datayi görmüyorHafiza kartini cikardin dahili hafizaya attim oyunun obb dosyasini wifi istiyor hafiza kartinda calistiriyor wifi istemiyor

sumer35

sumer35

Üye
Recovery deki bütün wipeları yaptım sonuç aynı tek çözüm pcden sp flash ile atmak sanırım

kapadokyalıusta

Üye
kardeş android klasörüne gir oraya obb diye bi klasör aç dosyayı obbnin içine görecektir ben nova 3'ü öyle yükledim

umittuylu

Üye
Bazı arkadaşlar güncelleme almaz demiş telefon 3.parti olanını kullanıyorum henüz bir ay olmadan iki güncelleme upload edilmiş bile telefon benchmark dahil bir cok platformda kendini zaten belli ediyor piyasada 1200 lira civarında satılan hemen hemen bütün cihazlara fark atıyor.

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Peocawe

Üst Alt