General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
tek sıkıntı kilidi açmak için urağıyosun :D aslında iyi bişey çok hassas olursa yürürken bile açılır.
evet o zamanda istenmeyen şarj harcama konusu gündeme gelir bu halini ben çok sevdim :)

flunight

Üye
slm bu tlfnun kacinci parti olduguna nerden bakiyoruz

Peocawe

Peocawe

Üye
Özkan facebook sayfasinda uygulamayi paylasan benim yorumunu gördüm :D

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.

sparrov61

Üye
Arkadaslar telden *#06# yazdim 2 farkli imei cikti

flunight

Üye
32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tlbeyler 32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tl

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tlbeyler 32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tl

20 liraya 16 cigolayt bile yok.Nasıl 32 almayı planlıyorsun.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Beyler dün gece karanlıkta dead space oynuyodum güzel ambians olsun diye:yuru mesaj gelip cevap yazarken farkettim sadece beyazda belli olan beyaz bir nokta var şimdi garantiye götürsem telpa saçma sapan bir ücret ister mi benden?isterlerse hiç uğraşmıcam sadece karanlıkta beyazda belli oluyor.:angry:

kaçıncı partiydi senin cihaz?
Flip cover kilif aldim 25tl dedi 15 verdim 10 sonra birak dedi ama pisman oldum ya. Pek kullanisli degil :D

Flip cover denilen şey arka kapakla birleşik olan kılıf mı?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
kaçıncı partiydi senin cihaz?

Flip cover denilen şey arka kapakla birleşik olan kılıf mı?

2.seri sanırım. Ama benim merak ettiğim full beyaz ağırlıklı temalar kullanmama rağmen yeni farkettim acaba ölü piksel oluşma ihtimalini arttıran bir etken var mı mesela ben nerdeyse hep cihaz şarjdayken kullanıyorum.

the_jolly

the_jolly

Üye
Çift hatlı olduğu için iki imei çıkar

tory1tory

tory1tory

Üye
şarjdayken kullanmak sıkıntı olurmu çünkü oyunlarda çok şarj yiyor

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
2.seri sanırım. Ama benim merak ettiğim fu ll beyaz ağırlıklı temalar kullanmama rağmen yeni farkettim acaba ölü piksel oluşma ihtimalini arttıran bir etken var mı mesela ben nerdeyse hep cihaz şarjdayken kullanıyorum.

nedenini bilemicem ama onunla alakası yoktur kanımca.. benim laptopta da arada bir piksel ölüyor hafifçe masaj yaparak diriltiyorum. ekran biraz yumuşak :)
tam ustune bastin :)

peki seninki gibi olanın adı ne? arka kapakla birleşik olan telfonu koruyacak gibi gelmedi gözüme. sadece ekranı kapatıyor :D

the_jolly

the_jolly

Üye
Her nekadar kullanım klavuzunda yazmasada cihazınızı şarjda takılıiken sadece arama yapmak ve aramaları cevaplamak için kullanın oyun uygulama internet kullanmak zaman içinde pile zarar verir.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Her nekadar kullanım klavuzunda yazmasada cihazınızı şarjda takılıiken sadece arama yapmak ve aramaları cevaplamak için kullanın oyun uygulama internet kullanmak zaman içinde pile zarar verir.

şarjdayken arama yapmak sakıncalı

Üst Alt