Peocawe
Üye
Rica ederim![]()
tek sıkıntı kilidi açmak için urağıyosun
aslında iyi bişey çok hassas olursa yürürken bile açılır.Rica ederim![]()
aslında iyi bişey çok hassas olursa yürürken bile açılır.evet o zamanda istenmeyen şarj harcama konusu gündeme gelir bu halini ben çok sevdimtek sıkıntı kilidi açmak için urağıyosunaslında iyi bişey çok hassas olursa yürürken bile açılır.

kutusunda 4 kulaklık başlığı varsa 4.parti ve sonrasıslm bu tlfnun kacinci parti olduguna nerden bakiyoruz
Haha bende diyorum kim bu hemen almış oraya koymuşÖzkan facebook sayfasinda uygulamayi paylasan benim yorumunu gördüm![]()
) tamam müdürÇünkü iki sim kart girişi var.Arkadaslar telden *#06# yazdim 2 farkli imei cikti
32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tlbeyler 32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tl
Beyler dün gece karanlıkta dead space oynuyodum güzel ambians olsun diyemesaj gelip cevap yazarken farkettim sadece beyazda belli olan beyaz bir nokta var şimdi garantiye götürsem telpa saçma sapan bir ücret ister mi benden?isterlerse hiç uğraşmıcam sadece karanlıkta beyazda belli oluyor.
![]()
Flip cover kilif aldim 25tl dedi 15 verdim 10 sonra birak dedi ama pisman oldum ya. Pek kullanisli degil![]()
kaçıncı partiydi senin cihaz?
Flip cover denilen şey arka kapakla birleşik olan kılıf mı?
Hayir benim ki kapakla birlesik degil. Keske oyle olsa. Cuzdan tarzi kart felan konulanlardan.
seninki üstteki gibi..
ve sen böyle istiyorsun değil mi?

kaçıncı partiydi senin cihaz?
Flip cover denilen şey arka kapakla birleşik olan kılıf mı?
2.seri sanırım. Ama benim merak ettiğim fu ll beyaz ağırlıklı temalar kullanmama rağmen yeni farkettim acaba ölü piksel oluşma ihtimalini arttıran bir etken var mı mesela ben nerdeyse hep cihaz şarjdayken kullanıyorum.
tam ustune bastin![]()

Her nekadar kullanım klavuzunda yazmasada cihazınızı şarjda takılıiken sadece arama yapmak ve aramaları cevaplamak için kullanın oyun uygulama internet kullanmak zaman içinde pile zarar verir.