General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

sparrov61

Üye
Arkadaslar asphalt 6 da yollar gozukmuyor telle ikgili bi sorunmu yoksa oyunlami daha oncede real racing 3 de oyun acilmiyordu sadece ses vardi

KayraBey

KayraBey

Üye
Sd dosyaları sorunlu olabilir

sparrov61

Üye
Blackmart dan indirip kuruyorum bunu ama racing neden acilmadi ozaman herkes aciliyor diyor

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Yüklediğin dosyada sıkıntı vardr asphalt 8 de grafik hatası ve donma olmazken 6 da neden sıkıntı olsun ?

Peocawe

Peocawe

Üye
dün mediamarkt da gmd gördüm 16gb olan versiyonunu. 749tl. :birak:

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Beyler dün gece karanlıkta dead space oynuyodum güzel ambians olsun diye:yuru mesaj gelip cevap yazarken farkettim sadece beyazda belli olan beyaz bir nokta var şimdi garantiye götürsem telpa saçma sapan bir ücret ister mi benden?isterlerse hiç uğraşmıcam sadece karanlıkta beyazda belli oluyor.:angry:

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Beyler dün gece karanlıkta dead space oynuyodum güzel ambians olsun diye:yuru mesaj gelip cevap yazarken farkettim sadece beyazda belli olan beyaz bir nokta var şimdi garantiye götürsem telpa saçma sapan bir ücret ister mi benden?isterlerse hiç uğraşmıcam sadece karanlıkta beyazda belli oluyor.:angry:
beyaz arka planda beyaz renkli ölü pixeli nasıl fark ettiniz :)
eğer gözünüze batmıyorsa dert etmeyin çünkü 3 pixelden az olursa değiştirmiyorlar anca ekran değişebilir.
bende var 2 tane birisi belli diğeri sönük

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye

ya takmayın şu 1-2 ölü pixeli kafaya. Telefon kullanımına, performansına felan bi etkisi var mı? yok. bende de var ölü pixel 1 tane siyah ekranda belli olan. Hiç kafaya takmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: big.LITTLE ve Buğra
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
beyaz arka planda beyaz renkli ölü pixeli nasıl fark ettiniz :)
eğer gözünüze batmıyorsa dert etmeyin çünkü 3 pixelden az olursa değiştirmiyorlar anca ekran değişebilir.
bende var 2 tane birisi belli diğeri sönük

Valla bende anlamadım.Diğer renklerde gram problem yok.Elimde iyi cekim yapan bir cihazım olsa ss atıcaktim ama maalesef.
ya takmayın şu 1-2 ölü pixeli kafaya. Telefon kullanımına, performansına felan bi etkisi var mı? yok. bende de var ölü pixel 1 tane siyah ekranda belli olan. Hiç kafaya takmıyorum.

Zaten aldığımda da olan bir şey olsa hiç takmam ama ilk aldığında kesinlikle hiç bir şey yoktu beni rahatsız eden o.

sparrov61

Üye
Arkadaslar most wanted in apk sini indirdim kurdum oyuna giriyorum yukleme ekranina gelince wifi bagli ama gormuyor

Peocawe

Peocawe

Üye
Valla bende anlamadım.Diğer renklerde gram problem yok.Elimde iyi cekim yapan bir cihazım olsa ss atıcaktim ama maalesef.

Zaten aldığımda da olan bir şey olsa hiç takmam ama ilk aldığında kesinlikle hiç bir şey yoktu beni rahatsız eden o.

Bildigim kadariyla olu pixel sonradan olusmaz

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Bildigim kadariyla olu pixel sonradan olusmaz
oluşabiliyor ama cihaz çok eskidiyse hani yıllar sonra oluşur yada cihazı düşürürsünüz ekranda o zaman oluşabilir ama yeni cihazda fabrika çıkışlı gelmiştir başka oluşmaz.

Peocawe

Peocawe

Üye
oluşabiliyor ama cihaz çok eskidiyse hani yıllar sonra oluşur yada cihazı düşürürsünüz ekranda o zaman oluşabilir ama yeni cihazda fabrika çıkışlı gelmiştir başka oluşmaz.

Bende onu kastettim zaten hocam cihazlar daha yeni

• Beğen
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Almadan önce en az 15 dakka ölü piksel kontrolü yaptım aldığım yer sağ olsun ama siyahta belli oluyor diye bildiğim için full siyah ağırlıklı bakmıştım ama problem değil benim için sadece karanlıkta belli oluyor.Ya beyler onu bırakın da hızı diğerlerine göre iyiyse e-bay den samsung hafıza kartı alıcam deymez diyorsanız toshiba alıcam başka bir siteden nedir öneriniz?

• Beğen
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Team marka class 10 almanı öneririm.

Üst Alt