100 tl ye 32 gb sd alinirdün mediamarkt da gmd gördüm 16gb olan versiyonunu. 749tl.![]()
100 tl ye 32 gb sd alinir

beyaz arka planda beyaz renkli ölü pixeli nasıl fark ettinizBeyler dün gece karanlıkta dead space oynuyodum güzel ambians olsun diyemesaj gelip cevap yazarken farkettim sadece beyazda belli olan beyaz bir nokta var şimdi garantiye götürsem telpa saçma sapan bir ücret ister mi benden?isterlerse hiç uğraşmıcam sadece karanlıkta beyazda belli oluyor.
![]()

Beyler dün gece karanlıkta dead space oynuyodum güzel ambians olsun diyemesaj gelip cevap yazarken farkettim sadece beyazda belli olan beyaz bir nokta var şimdi garantiye götürsem telpa saçma sapan bir ücret ister mi benden?isterlerse hiç uğraşmıcam sadece karanlıkta beyazda belli oluyor.
![]()
beyaz arka planda beyaz renkli ölü pixeli nasıl fark ettiniz
eğer gözünüze batmıyorsa dert etmeyin çünkü 3 pixelden az olursa değiştirmiyorlar anca ekran değişebilir.
bende var 2 tane birisi belli diğeri sönük
ya takmayın şu 1-2 ölü pixeli kafaya. Telefon kullanımına, performansına felan bi etkisi var mı? yok. bende de var ölü pixel 1 tane siyah ekranda belli olan. Hiç kafaya takmıyorum.
Valla bende anlamadım.Diğer renklerde gram problem yok.Elimde iyi cekim yapan bir cihazım olsa ss atıcaktim ama maalesef.
Zaten aldığımda da olan bir şey olsa hiç takmam ama ilk aldığında kesinlikle hiç bir şey yoktu beni rahatsız eden o.
oluşabiliyor ama cihaz çok eskidiyse hani yıllar sonra oluşur yada cihazı düşürürsünüz ekranda o zaman oluşabilir ama yeni cihazda fabrika çıkışlı gelmiştir başka oluşmaz.Bildigim kadariyla olu pixel sonradan olusmaz
oluşabiliyor ama cihaz çok eskidiyse hani yıllar sonra oluşur yada cihazı düşürürsünüz ekranda o zaman oluşabilir ama yeni cihazda fabrika çıkışlı gelmiştir başka oluşmaz.
Team marka class 10 almanı öneririm.
samsung kartla sorun yaşayanlar oldu ama bilmiyorumBelli markalar var onlardan biri olucak ama samsung kartları nasıl onu merak ettim.
samsung kartla sorun yaşayanlar oldu ama bilmiyorum