Tanımıyorumarkadaşlar çok güzel kişiselleştirme buldum az uğraşıyım paylaşıcam
Kate Beckinsale
Tadını nasıl çıkartıcaz yav babam tepemde hafta sonları git çalış diyo part time annem ders çalışmaktan öl diyoKaramboldeyim hiçbirini dinlemiyom ara ara ders çalışıyorum yeter bana günlük ders tekrarı günlük test tamam
O değilde bu telde kesin şu oyunu oynamalısın dediğiniz oyunlar varmı bendekiler (mc4-asp8-wild blood-dead tri-dark aven-eternity warri-kelime oyunu
)
Oyuna gelince naptın sen en güzellerini yüklemişsin zaten
Asphalt 8 ve FIFA 14 oynayan var mı kasma yapıyor mu? Bi de bu 2 oyunda grafikleri düşürebiliyor muyuz 
Onu belki ilerde duzeltir belkide duzeltilemez bilemiyorum ama cok buyuk kayip degil yav 2gb dahili hafizaDahili hafıza düzelse iyide dahili hafızayı görmemesi sıkıntı ya
Onu belki ilerde duzeltir belkide duzeltilemez bilemiyorum ama cok buyuk kayip degil yav 2gb dahili hafiza

Performansi antutu gibi programlarla anlasilmazki kullanmaniz lazim. Ucuyor rom hizina yetisemiyorum resmenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gorseli muazzamPerformansi antutu gibi programlarla anlasilmazki kullanmaniz lazim. Ucuyor rom hizina yetisemiyorum resmengorseli muazzam

Ayni aliyor tum romlar 13bin kusur aliyorNexus2 kaç alıyordu benchmark dan hocam?
Ayni aliyor tum romlar 13bin kusur aliyor
Ayni aliyor tum romlar 13bin kusur aliyor
Bende olmadi ilginc ama bazi kisilerde olmusNolmayükleyince hatalar oluşuyormu peki romda hocam? Ekran hataları felan var diyorlardı
Evet bu konuda haklisiniz. Ya hiz asirtma(overclock) yada baska seyler lazimHeralde belirgin bir performans artışı için kentsel değişimi şart onu yapıcak da yok heralde.
Bende olmadi ilginc ama bazi kisilerde olmus

Yok linkler vs kaldirildi herseyi burak kaldirmistinexus2 ye ait video felan var mı peki![]()
Yok linkler vs kaldirildi herseyi burak kaldirmisti

Bendede var aynı sorunFacebook uygulamasinda problem yasiyorum mesaji yaziyorum gonder'e tikladigimda mesajlar yenilenir gibi yukari cikip iniyor