General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
orjinale walkmanı kurdum dahili hafızada ama widgeti gelmedi ayarlarında falanda böyle birşey yok aceba sorun ne olabilir.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tanımıyorum :ehe arkadaşlar çok güzel kişiselleştirme buldum az uğraşıyım paylaşıcam

Buldum :D Kate Beckinsale :ehe
Tadını nasıl çıkartıcaz yav babam tepemde hafta sonları git çalış diyo part time annem ders çalışmaktan öl diyo :D Karamboldeyim hiçbirini dinlemiyom ara ara ders çalışıyorum yeter bana günlük ders tekrarı günlük test tamam :DO değilde bu telde kesin şu oyunu oynamalısın dediğiniz oyunlar varmı bendekiler (mc4-asp8-wild blood-dead tri-dark aven-eternity warri-kelime oyunu :D)

Kendini fazla kaptırma dersine iyi çalış sonradan pişman olursun yoksa :D Oyuna gelince naptın sen en güzellerini yüklemişsin zaten :DAsphalt 8 ve FIFA 14 oynayan var mı kasma yapıyor mu? Bi de bu 2 oyunda grafikleri düşürebiliyor muyuz :)

Buğra

Buğra

Admin
Buğra

Buğra

Admin

Lewa os v2 antutu sonucu merak edenler icin.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Performan

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Performansi antutu gibi programlarla anlasilmazki kullanmaniz lazim. Ucuyor rom hizina yetisemiyorum resmen :) gorseli muazzam

Oyun performansında filan bi artış olmayınca ben nova launcherla da uçurum valla teli hele vide ışık hızı ayarını yapınca:yuru

Peocawe

Peocawe

Üye
Nexus2 kaç alıyordu benchmark dan hocam?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Mufche

Mufche

Üye
Siyah , benide ekleyin :)

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç. ve Buğra

neyhu

Üye
Facebook uygulamasinda problem yasiyorum mesaji yaziyorum gonder'e tikladigimda mesajlar yenilenir gibi yukari cikip iniyor

Üst Alt